obitelj na okupu

Roditelji Tarika Filipovića zbog sina se pojavili u javnosti, što ne čine gotovo nikad, a razlog za to ipak je bio poseban!

Tarik Filipović Tarik Filipović Lucija Ocko/Cropix 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Roditelji Tarika Filipovića na premijeri filma 42 sekunde Tarik Filipović s roditeljima Tarik i Lejla Filipović sa sinovima Tarik i Lejla Filipović Tarik i Lejla FIlipović Vito Padovan, Dubravko Šimenc, Tarik Filipović, Ratko Štritof Vito Padovan, Dubravko Šimenc, Tarik Filipović, Ratko Štritof Dubravko Šimenc, Tarik Filipović, Perica Bukić, Ratko Štritof, Vito Padovan, Josip Pavić Tarik i Lejla Filipović - 2 Tarik i Lejla Filipović - 3 +12 Lejla Filipović i Tarik Filipović - 4 Galerija

Tarika Filipovića na premijeri njegova novog filma "42 sekunde" došli su podržati otac Omer, mama Seka, supruga Lejla i sinovi Arman i Dino.

U Zagrebu je održana premijera španjolskog filma "42 sekunde", u kojem jednu od glavnih uloga ima Tarik Filipović.

Pogledaj i ovo Lejla Filipović - 2 "ljepotice naša" Lejla Filipović oduševila fotografijom zbog koje može parirati holivudskim zvijezdama: "Ti u svemu blistaš!"

Tarika je na premijeri došla podržati cijela njegova obitelj, a njegovi roditelji Omer i Seka samo su zbog toga doputovali iz Zenice.

Tarikovi tata i mama snimljeni su u publici i na licima im se jasno vidjelo koliko su ponosni na svojeg sina, a ovo je jedno od njihovih rijetkih javih pojavljivanja.

Glumac izbjegava i objavljivanje njihovih fotografija na društvenim mrežama, no napravio je iznimku za svoj 50. rođendan, kada su se skupa fotkali s tortom.

Uoči početka filma Tarik je pozirao i sa suprugom Lejlom te sinovima Armanom i Dinom.

Iako je Lejla sina Dina dobila s bivšim suprugom Dadom Majolijem, Tarik ga je prihvatio kao svojeg i s njim ima odličan odnos.

Podsjetimo, Tarik i Lejla u braku su od 2007. godine, a sina Armana dobili su u veljači 2008.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 +25 Let 3 Zanimljivosti Evo kakve su reakcije stranaca na prolazak Leta 3 u finale, a jedan komentar se ponavlja i ističe od drugih!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Anđa Marić Anđa Marić Anđa Marić Anđa Marić +24 Anđa Marić Celebrity Anđa Marić završila na hitnoj, pokazala groznu ozljedu stražnjice nakon nezgode: "Ovo je bilo u meni"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene