Obiteljsko putovanje

Lejla i Tarik Filipović uskrsne blagdane proveli su na jednoj od najčešćih putničkih destinacija, a on je otkrio i što ga je posebno razveselilo!

Tarik i Lejla Filipović - 1 Tarik i Lejla Filipović - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik i Lejla Filipović - 3 Tarik i Lejla Filipović - 2 Lejla Filipović - 1 Lejla Filipović i Tarik Filipović - 2 Lejla Filipović i Tarik Filipović - 3 Lejla Filipović i Tarik Filipović - 4 Lejla Filipović i Tarik Filipović - 1 Lejla Filipović - 4 Lejla Filipović - 1 Lejla Filipović - 2 +20 Lejla Filipović - 3 Galerija

Tarik i Lejla Filipović otputovali su sa svojim sinovima u London i pokazali svojim pratiteljima što su sve ondje posjetili.

Jedan od najljepših domaćih parova, Lejla i Tarik Filipović uskrsne blagdane, odlučio je provesti u Londonu sa svojim sinovima.

Pogledaj i ovo Lejla Filipović - 2 "ljepotice naša" Lejla Filipović oduševila fotografijom zbog koje može parirati holivudskim zvijezdama: "Ti u svemu blistaš!"

Zaljubljeni supružnici pozirali su sretno i zagrljeno ispred Londonskog oka, a Lejla je u opisu stavila samo "London" i dodala emotikon bijelog srca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

"Lijepo vas je vidjeti", "Ljubav u Londonu", "Najljepši par", "Preslatki", "Kako ste zgodni", "Predivni", samo su neki od brojnih komentara oduševljenih pratitelja.

Tarik je na svojem profilu na Instagramu objavio kratki video u kojem je ukratko pokazao što su sve posjetili i radili u Londonu.

"Četiri dana, tri noći. Dosta europskih gradova sliči jedan drugom,  rijetki su unikati kao ovaj čudesni grad. U koju god te ulicu spuste, znaš da je 'svijet u svijetu', sjajna predstava, druženje s dragim ljudima… Londra - do skorog viđenja" poručio je zadovoljno Tarik. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tarik Filipović (@tarikfilipovic)

U jednoj od priča otkrio je i što ga je to najviše razveselilo, a riječ je o nogometnoj utakmici.

Naime, Tarik je veliki obožavatelj nogometa pa je pokazao kako je sa suprugom i sinovima prisustvovao na jednoj od utakmica na stadionu Tottenham Hotspur, koji je treći najveći stadion u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Podsjetimo, Lejla je od 2007. godine u braku s glumcem Tarikom Filipovićem, s kojim im sina Armana, a iz braka s Dadom Majolijem ima još i sina Dina.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 +26 Lana Jurčević - 3 Celebrity Lana Jurčević istaknula je raskošni dekolte u topiću i u seksi outfitu pokazala zamamnu figuru, a uz fotku je nešto i otkrila

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry - 2 Halle Berry - 3 Halle Berry i Van Hunt - 8 Halle Berry i Van Hunt - 7 +13 Halle Berry i Van Hunt - 6 Celebrity Potpuno gola glumica pijuckala vino na balkonu pa poručila: ''Radim ono što želim raditi!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene