Omiljeni par

Lejla Filipović posvetila je Tariku dirljive riječi, za to je imala i poseban razlog, a njemu posebno drag!

Lejla i Tarik Filipović Lejla i Tarik Filipović Lejla Filipović/Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla i Tarik Filipović Lejla Filipović Tarik i Lejla Filipović - 7 Tarik i Lejla Filipović - 8 Tarik i Lejla Filipović - 11 Lejla Filipović i Tarik Filipović Lejla Filipović - 1 Lejla Filipović Tarik i Lejla Filipović Lejla Filipović +13 Lejla i Tarik Filipović Galerija

Lejla Filipović čestitala je rođendan svom Tariku Filipoviću romantičnom čestitkom koju mu je posvetila na društvenim mrežama.

Bivša miss Hrvatske Lejla Filipović objavila je na svom profilu na Instagramu romatničnu rođendansku čestitku posvećenu njezinom suprugu Tariku Filipoviću povodom njegova 51. rođendana i raznježila svoje pratitelje.

Pogledaj i ovo Tarik Filipović - 4 Rijetki bi se usudili Tarik Filipović za fotku je uhvatio opasnu životinju pa se našalio: ''E tu sam mu nabio komplekse, zato me i ne gleda!''

Lejla je podijelila i njihovu zajedničku fotografiju na kojoj ju Tarik grli u jednom izlasku, dok ne skidaju osmijehe s lica.

"Moja ljubav, moj životni suputnik, moja podrška, moja motivacija i inspiracija danas slavi svoj dan. Da si mi zdrav, sretan i uvijek nasmijan. Da i dalje nesebično dijeliš svoju ljubav, emociju i empatiju. Da nas i dalje uveseljavaš i nasmijavaš. Da se i dalje veseliš kao dijete rođendanima i malim sitnicama. Sretan rođendan ljubavi!!! Volim te beskrajno. Da!", napisala je Lejla uz njihovu zajedničku fotografiju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

"Divni! Sretan rođendan dragom Tariku", "Uvijek da ste tako nasmijani, sretan rođendan dragi", "Tako lijepo, osobito danas kad se toliko brakova razvodi. Ovo je zasluga oboje vas i Bog je na strani ljubavi i postovanja i nagraduje odanost i blagost. Čestitam", "Sretan rođendan Tarik... Budi zdrav i sretan", "Sretan ročkas dragom Tariku i predivnu proslavu uz svoju ljepoticu želimo! Puse vam šaljemo", dio je lijepih želja i čestitki koje su uputili Lejlini pratitelji.

Lejla i Tarik u braku su od 2007. godine, a zajedno odgajaju sinove Armana i Dinu. Lejla je sina Dinu dobila u prvom braku s Dadom Majolijem, a Tarik se odlično slaže s njim.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 +30 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 Celebrity Franka i Ćorluka snimljeni u rijetkoj zajedničkoj šetnji Zagrebom, a sa sobom su poveli i najslađe društvo

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jonah Hill - 4 Jonah Hill - 2 Jonah Hill - 1 Jonah Hill - 3 +13 Jonah Hill - 2 Nekad i sad Oduvijek je privlačio pozornost svojim izgledom, a nova drastična promjena zasjenila je i zapuštenu bradu zbog koje ga nije lako prepoznati

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene