Kakva ekipa!

Lejla Filipović pohvalila se gdje trenutačno boravi s Tarikom te zašto im društvo prave još neka naša poznata lica!

Lejla Filipović - 2 Lejla Filipović - 2 Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović - 1 Lejla Filipović - 5 Lejla Filipović - 6 Lejla Filipović - 3 Lejla Filipović - 4 Lejla Filipović - 1 Lejla Filipović - 1 Lejla Filipović - 3 Lejla Filipović - 4 Lejla Filipović - 5 +17 Lejla Filipović - 6 Galerija

Lejla Filipović na Instagramu se pohvalila kako ona i Tarik s još nekim poznatim licima uživaju u Švicarskoj.

Bračni par Lejla i Tarik Filipović otputovao je u Švicarsku, a ona je na Instagramu pokazala kako provode vrijeme te tko im još pravi društvo.

Pogledaj i ovo Lejla Filipović - 2 "ljepotice naša" Lejla Filipović oduševila fotografijom zbog koje može parirati holivudskim zvijezdama: "Ti u svemu blistaš!"

Naime, pozirali su s glumicama Arijom Rizvić i Darijom Lorenci, a sve zato što je predstava ''Da sam ptica'', koju je režirala Arija, a u njoj glumi i Tarik, odradila svoje prvo gostovanje u Švicarskoj. 

Lejla je podijelila i fotografiju na kojoj je ponovno dokazala titulu žene sa stilom. U ležernoj kombinaciji privukla je mnoštvo komplimenata.

Pozirala je ispred kipa s krilima, a odjenula je traperice, crnu dolčevitu te bež jaknu. Crne kožne čizme, šešir i torbica idealno su podignuli navedeni stajling.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Njezini pratitelji u komentarima su joj uputili mnoštvo smajlića sa zaljubljenim očima, ali i gorućih vatrica.

Na jednoj od priča objavila je i zajedničku fotografiju sa suprugom, a pozirali su zagrljeni i nasmijani. Tarik je na sebi imao traperice, crnu jaknu i kapu.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović, 2005. godina Sanja Vejnović 2007. godine Sanja Vejnović i Marijana Mikulić 2007. godine Sanja Vejnović 2005. godine +21 Sanja Vejnović 2013. godine Nekad i sad Našoj glumici je 61 godina, uvrštena je među najljepše na svijetu, a jedna očita činjenica mogla bi vas iznenaditi kad vidite njezine fotke iz 2005.!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira Shakira Shakira Shakira +16 Shakira - 4 Zanimljivosti Evo kako je Shakira otkrila da je Gerard vara i dovodi drugu u njezin dom, za sve je "kriva" njezina omiljena poslastica

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene