Najbolje noge regije

Tarik Filipović ostao u sjeni svoje prezgodne supruge, bivša misica iskoristila je svoje najjače adute!

Lejla i Tarik Filipović Lejla i Tarik Filipović Tomislav Miletić/Pixsell 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla i Tarik Filipović Lejla Filipović Lejla Filipović - 4 Lejla Filipović - 6 Lejla Filipović - 3 Lejla Filipović - 2 Lejla Filipović - 1 Lejla Filipović Lejla Filipović Lejla i Tarik Filipović +5 Lejla Filipović Galerija

Lejla Filipović pojavila se na premijeri predstave supruga Tarika Filipovića "Seks i glad" u minici, pa su u prvom planu bile njezine vitke noge.

Bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović, nekad Šehović, velika je podrška svojem suprugu, glumcu Tariku Filipoviću.

Pogledaj i ovo Lejla Filipović - 2 "ljepotice naša" Lejla Filipović oduševila fotografijom zbog koje može parirati holivudskim zvijezdama: "Ti u svemu blistaš!"

Sada je na svojem profilu na Instagramu objavila galeriju fotografija sa zagrebačke premijere njegove nove predstave "Seks i glad", na kojoj je svojim izdanjem zasjenila Tarika.

"Svi već znate koliko sam ponosna na mužića i veselim se svakom njegovom uspjehu kao da je moj (male zasluge pripisujem i sebi). Predstava je maestralna... beskrajno duhovita, poučna... drugačija... Obavezno pogledajte... i zahvalite mi kasnije", napisala je Lejla u opisu fotki na kojima su svi samo gledali u njezina vitke noge.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

"Predivna si", "Prelijepa kao i uvijek", "Najljepši bračni par", samo su neki od komplimenata koje je dobila.

Na premijeri im se pridružio i sin Dino, kojeg je Lejla dobila u prvom braku s Dadom Majolijem, no Tarik ga tretira kao svoje dijete. Zajedno imaju i sina Armana, a u braku su od 2007. godine.

Lejla je 1998. godine okrunjena kao Miss Hrvatske, no njezina pobjeda ostala je upamćena i po jednom skandalu. Naime, tadašnji vlasnik licence izbora za Miss Hrvatske, pokušao joj je oduzeti krunu tijekom televizijskog prijenosa uživo zbog njezine vjeroispovijesti, da bi pet dana nakon izbora, zbog navodnih nepravilnosti tijekom glasovanja, Lejli titula zaista bila oduzeta, a misicom je proglašena Ivana Petković.

Lejli je kruna na kraju ipak vraćena i predstavljala je Hrvatsku na svjetskom izboru u San Cityju.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Anđela Šimac Anđela Šimac Anđela Šimac - 1 Anđela Šimac - 2 +8 Anđela Šimac - 3 Celebrity Fatalna Sinjanka nakon prekida s bivšim dinamovcem s kojim ima dijete zatražila pomoć putem Instagrama

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 2 Tara Thaller - 3 Tara Thaller - 4 Tara Thaller s kolegama +15 Tara Thaller - 1 Celebrity Rijedak izlazak jedne od naših najljepših glumica, a sa suprugom je nismo vidjeli još od iznenadnog vjenčanja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene