ljepotica bila i ostala

Bila je Miss Hrvatske 1999. nakon velikog skandala, a danas se rijetko pojavljuje u javnosti, no još obara s nogu!

Ivana Petković Čevra Ivana Petković Čevra Tomislav Miletić/Pixsell 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Petković Čevra - 5 Ivana Petković Čevra - 4 Ivana Petković Čevra - 6 Ivana Petković Čevra - 3 Ivana Petković Čevra - 2 Ivana Petković Čevra - 1 Ivana Petković Čevra - 1 Ivana Petković Čevra - 2 Ivana Petković Čevra - 5 Ivana Petković Čevra - 1 +13 Ivana Petković Čevra - 2 Galerija

Ivana Petković Čevra ponijela je titulu Miss Hrvatske 1999. godine, nakon što je na prethodnom izboru bila upletena u veliki skandal, a sada je iznenadila dolaskom na dva svečana događaja u Zagrebu.

Bivša Miss Hrvatske Ivana Petković Čevra rijeko se pojavljuje u javnosti, pa je ovaj tjedan iznenadila dolaskom na čak dva svečana događaja u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Lucija Begić ima li hrvatska šanse? Naša predstavnica na izboru za Miss svijeta otkrila plan za pobjedu, ali i hoće li upečatljiv detalj na njoj u tome pomoći ili odmoći!

Prvi je bio dodjela nagrada Story Hall of Fame, na kojoj je u elegantnoj crnoj haljini s visokim prorezom pokazala fantastične noge.

Zatim se dan kasnije pojavila i na Cover Style partyju, a iako je bila u ležernom izdanju sa šljokičastom bluzom i uskim trapericama, teško ju je bilo zasjeniti.

Podsjetimo, Ivana je titulu Miss Hrvatske ponijela 1999. godine, a na prethodnom izboru bila je upletena u veliki skandal.

Naime, 1998. godine misicom je proglašena Lejla Šehović, danas Filipović, a tadašnji vlasnik licence izbora pokušao joj je oduzeti krunu tijekom televizijskog prijenosa uživo zbog njezine vjeroispovijesti, da bi joj pet dana nakon izbora zbog navodnih nepravilnosti tijekom glasovanja titula zaista bila oduzeta, a misicom je proglašena Ivana Petković.

Lejli je kruna na kraju ipak vraćena i predstavljala je Hrvatsku na svjetskom izboru u San Cityju, a kako bi se iskupili za pogrešku, organizatori sljedeće godine nisu priredili izbor, već je titulu automatski ponijela Petković.

Ivana se na svjetskom izboru plasirala među 10 najljepših, a nakon toga se povukla sa scene, završila fakultet i danas je uspješna menadžerica te majka dvoje djece.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić i ELFSI Mia Negovetić - 4 Mia Negovetić - 4 +7 Mia Negovetić i njezin partner - 1 Celebrity Našu pjevačicu koja je odrasla pred očima javnosti više nije lako prepoznati, a sad se pohvalila i seksi ukrasom na tijelu!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vedrana Linardić Vedrana Linardić - 1 Vedrana Linardić Vedrana Linardić, Vedran Ćorluka +13 Vedrana Linardić Nekad i sad Ljepoticu kojoj nije odolio ni Vedran Ćorluka odavno nismo vidjeli, a i danas bi mogla ponijeti titulu najseksepilnije Hrvatice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene