okružena zgodnim frajerima

Našu pjevačicu koja je odrasla pred očima javnosti više nije lako prepoznati, a sad se pohvalila i seksi ukrasom na tijelu!

Mia Negovetić - 3 Mia Negovetić - 3 ELFS 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić i ELFSI Mia Negovetić - 4 Mia Negovetić - 4 Mia Negovetić i njezin partner - 1 Mia Negovetić i njezin partner - 2 Edvard Abazi i Mia Negovetić Mia Negovetić Mia Negovetić Mia Negovetić +1 Edvard Abazi i Mia Negovetić - 2 Galerija

Mia Negovetić nastupila je na ELFS pool partyju u Opatiji, na kojem je u topiću pokazala piercing na trbuhu, a zbog nove boje kose nije ju lako prepoznati.

Pjevačica Mia Negovetić na domaćoj glazbenoj sceni pojavila se dok je još bila djevojčica, a u međuvremenu je odrasla u prelijepu mladu ženu.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 2 "Ja gledam i kontam..." Evo zašto je Goran Navojec zaključio da je naša pjevačica zaslužila čistu peticu iz jednog predmeta, ovo stvarno nije bilo lako!

Sada je privukla pozornost na ELFS pool partyju u Opatiji, koji je okupio brojne poznate. Mia je bila zadužena i za glazbu, a nastupila je okružena razgolićenim i zgodnim frajerima. Za ovu je prigodu obukla narančasti retro kompletić s topićem koji je otkrio njezin novi seksi ukras na tijelu - piercing na trbuhu.

Mia već ima i piercing na nosu, kojim se pohvalila na Instagramu, a nedavno je promijenila boju kose iz plave u smeđu, zbog čega ju više baš nije lako prepoznati.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mia Negovetic (@mia.negovetic)

I dok je mnogi još pamte kao preslatku djevojčicu koja je 2015. godine oduševila izvedbom hrvatske himne na mimohodu povodom obilježavanja obljetnice Oluje, Mia sada već ima 19 godina i osim moćnim glasom sve više pozornosti plijeni i svojim izgledom.

Zadnja pjesma koju je izdala bila je "Forgive Me (Oprosti)", s kojom se predstavila na ovogodišnjoj Dori, a pobjeda joj je izmakla za dlaku i pripala je njezinoj imenjakinji Miji Dimšić.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vedrana Linardić Vedrana Linardić - 1 Vedrana Linardić Vedrana Linardić, Vedran Ćorluka +13 Vedrana Linardić Nekad i sad Ljepoticu kojoj nije odolio ni Vedran Ćorluka odavno nismo vidjeli, a i danas bi mogla ponijeti titulu najseksepilnije Hrvatice!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson i Ramona Agruma - 1 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 3 Rebel Willson i Ramona Agruma Rebel Wilson, Hugh Sheridan, Ramona Agruma +4 Rebel Wilson, Ramona Agruma, Hugh Sheridan Celebrity Iznenadila objavom da se zaljubila u atraktivnu plavušu, obožavatelji nisu imali pojma da je gej!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene