''Bože, Bože!''

Naša bivša misica u minijaturni gornji dio jedva je ugurala bujne grudi, Bojana Gregorić-Vejzović imala joj je nešto reći!

Lejla Filipović Lejla Filipović Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović Lejla Filipović sa sestrom Dženadom Lejla Filipović - 6 Lejla Filipović - 2 Lejla Filipović - 3 Lejla Filipović - 4 Lejla Filipović - 1 Lejla Filipović Lejla Filipović Lejla Filipović +8 Lejla Filipović Galerija

Lejla Filipović u dvodijelnom badiću pokazala je manekensku figuru, a zbog toga je zadobila mnoštvo komplimenata.

Supruga voditelja Tarika Filipovića, Lejla, svojom novom objavom na Instagramu malo koga je ostavila ravnodušnim. 

Pogledaj i ovo Lejla Filipović - 3 "Žena sa stilom" Prekrasna Lejla Filipović ispod nove fotografije podijelila je savjet koji joj je dao jedan prijatelj: "Prvo me iskritizirao, opravdano...''

Lejla s Tarikom i dvojicom sinova uživa na odmoru u Dubrovniku, a fotografijom na kojoj pozira u badiću zainteresirala je mnoge. 

Naslonjena na ogradu s pogledom na more u bež bikiniju sa slamnatim šeširom na glavi, svezanim repom i sunčanim naočalama posebno je naglasila svoje duge i vitke noge te liniju na kojoj joj zavide mnoge žene.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Glumica Bojana Gregorić-Vejzović napisala je: "Naj" te dodala emotikone gorućih vatrica, a zatim se javila i voditeljica Ecija Ivušić, koja joj je stavila emotikone smajlića sa zaljubljenim očima. Pjevačica Slađana Mandić također joj je zalijepila niz emotikona gorućih vatrica.

"Savršena", "Predivna", "Wow", "Bože, Bože", "Najljepša", "Prezgodna", pisali su joj njezini obožavatelji.

S glumcem Tarikom Filipovićem Lejla je u braku od 2007. godine, a zajedno odgajaju sinove Armana i Dinu. Lejla je sina Dinu dobila u prvom braku s Dadom Majolijem, a Tarik se odlično slaže s njim i tretira ga kao vlastito dijete.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Bebe Rexha Bebe Rexha Bebe Rexha Bebe Rexha +20 Bebe Rexha Celebrity Cijelu večer pridržavala je grudi zbog dubokog dekoltea na haljini, ove scene posebno su zabavile paparazze na zadatku!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Maneskin - 2 Maneskin - 5 Maneskin - 6 Maneskin - 8 +7 Maneskin - 7 Celebrity Talijan koji je zaludio žene priredio golišavi spektakl s kolegicom, kad je okrenuo leđa publici, imalo se što vidjeti!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene