U čemu je tajna?

Bivša Miss Hrvatske i 24 godine nakon skandaloznog izbora svojom pojavom mami uzdahe, a od tada kao da nije ni dana ostarjela!

Lejla Filipović Lejla Filipović DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović Lejla Filipović Lejla Filipović (Foto: Instagram) +0 Lejla Filipović (Foto: Instagram) Galerija

Lejla i Tarik Filipović pojavili su se na proslavi Severininog rođendana s golemim poklonom, a bivša misica plijenila je poglede u atraktivnom izdanju.

Supružnici Tarik i Lejla Filipović nisu propustili veliku proslavu Severininog 50. rođendana u zagrebačkom klubu Mint na kojoj su se pojavili s golemim poklonom.

Pogledaj i ovo Tarik Filipović - 4 Rijetki bi se usudili Tarik Filipović za fotku je uhvatio opasnu životinju pa se našalio: ''E tu sam mu nabio komplekse, zato me i ne gleda!''

Oboje su se za prigodu posebno dotjerali, a bivša Miss Hrvatske plijenila je poglede u atraktivnom izdanju.

Lejla je nosila uski srebrni kombinezon s jednim otkrivenim ramenom i velikim otvorom na dekolteu domaćeg brenda Krie Design, u kojem je naglasila svoju zavidnu figuru, a još je jednom potvrdila i da godine na njoj ne ostavljaju traga.

Tvrdi da besprijekoran ten duguje genetici i dugogodišnjoj njezi kože, a ne krije ni da se s 23 godine podvrgnula korekciji nosa i to isključivo iz estetskih razloga.

Podsjetimo, Lejla je titulom misice okrunjena 1998. godine, a njezina pobjeda ostala je upamćena i po jednom skandalu. Naime, tadašnji vlasnik licence izbora za Miss Hrvatske, pokušao joj je oduzeti krunu tijekom televizijskog prijenosa uživo zbog njezine vjeroispovijesti, da bi pet dana nakon izbora, zbog navodnih nepravilnosti tijekom glasovanja, Lejli titula zaista bila oduzeta, a misicom je proglašena Ivana Petković.

Lejli je kruna na kraju ipak vraćena i predstavljala je Hrvatsku na svjetskom izboru u San Cityju.

Sa glumcem Tarikom Filipovićem u braku je od 2007. godine, a zajedno odgajaju sinove Armana i Dinu. Lejla je sina Dinu dobila u prvom braku s Dadom Majolijem, a Tarik se odlično slaže s njim i tretira ga kao vlastito dijete.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Melina Džinović (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) +0 Melina i Haris Džinović (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Nema tko se nije okrenuo za atraktivnom suprugom Harisa Džinovića, od njega je mlađa 29 godina, par je zajedno dva desetljeća!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene