Rijetko je viđamo!

Nema tko se nije okrenuo za atraktivnom suprugom Harisa Džinovića, od njega je mlađa 29 godina, par je zajedno dva desetljeća!

Haris i Melina Džinović Haris i Melina Džinović Slaven Branislav Babić/Pixsell 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Haris i Melina Džinović - 1 Haris i Melina Džinović - 4 Haris i Melina Džinović - 5 Haris i Melina Džinović - 2 Haris i Melina Džinović - 3 Melina Džinović (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Melina i Haris Džinović (Foto: Dnevnik.hr) +0 Haris i Melina Džinović Galerija

Haris Džinović stigao je na Severinin rođendan sa suprugom Melinom, koja se dugo nije pojavljivala u javnosti, a sada je u atraktivnom izdanju ukrala svu pozornost.

Popularni bosanskohercegovački pjevač Haris Džinović (70) nije propustio veliku proslavu Severinina 50. rođendana, na kojoj je i zapjevao, a s njim je došla i 29 godina mlađa supruga Melina Džinović.

Pogledaj i ovo Haris i Melina Džinović - 1 tvrdi da je bila ljubomorna Haris Džinović opet opleo po bivšoj supruzi: ''Pitao sam je hoće li da prekinem karijeru pa da jedemo paštetu umjesto lososa''

Zagrljeni i nasmiješeni, supružnici su spremno pozirali fotografima, a atraktivna Melina je u haljini sa seksi prorezima bila pravi mamac za poglede.

Melina se posljednjih godina rijetko pojavljivala u javnosti, a nedavno je otkrila i da je iza nje težak period.

"Bilo mi je teško krenuti ispočetka, ali sve je to sad iza mene. Usprkos novim događanjima u svijetu, osjećam da je crni period iza mene, a da je nova kolekcija nikad bolja", izjavila je Melisa za Story.rs.

S obzirom na to da se situacija s pandemijom popravlja, dizajnerica je ponovno počela raditi, i to na inozemnom tržištu poput SAD-a, Dubaija i Brazila.

Haris i Melina Džinović vjenčali su se 2014. u Dubrovniku nakon 11 godina veze, a ističu da su im najbitniji ljubav i poštovanje, no postoji jedna stvar koju Haris ne dozvoljava supruzi.

"Moj suprug ne dozvoljava promjenu boje, dužine, ničega. On kaže da me je takvu upoznao i da to tako ostaje. Moja kosa uvijek mora biti čista i njegovana, to mi je važnije od odjeće", priznala je Melina jednom prilikom za Kurir.

Zbog toga je modna dizajnerica ostala plavuša i odustala od promjene boje kose, iako je o njoj razmišljala. Supružnici su zaljubljeni kao i prvog dana kada su se upoznali i pravi su dokaz da  ljubav ne pita za godine.

Par zajedno ima kćer Džinu, koja je nedavno proslavila 18. rođendan i sina Kana, kojemu je 17 godina.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić na proslavi Severininog 50. rođendana Petar Grašo i Hana Huljić na proslavi Severininog 50. rođendana Poznati uzvanici na proslavi Severininog 50. rođendana - 1 Poznati uzvanici na proslavi Severininog 50. rođendana - 2 +24 Poznati uzvanici na proslavi Severininog 50. rođendana - 3 Celebrity Grašo i Hana iznenadili dolaskom na Severinin rođendan, pogledajte tko se još pojavio na velikom slavlju!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Proslava Severininog 50. rođendana - 5 Proslava Severininog 50. rođendana - 6 Proslava Severininog 50. rođendana - 4 Proslava Severininog 50. rođendana - 3 +31 Proslava Severininog 50. rođendana - 2 Celebrity Pogledajte atmosferu na Sevkinoj raskošnoj proslavi, pjevale su joj najveće zvijezde regije, a imala je i drugu haljinu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene