Ljepotica!

Lejla Filipović dokazala je da i prorezi mogu izgledati otmjeno te sve podsjetila na svoju manekensku figuru!

Lejla Filipović - 4 Lejla Filipović - 4 Sanjin Strukic/Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović - 5 Lejla Filipović - 1 Lejla Filipović - 2 Lejla Filipović - 3 Lejla Filipović Lejla Filipović - 1 Lejla Filipović - 2 Lejla Filipović - 3 Lejla Filipović - 4 Lejla Filipović i Tarik Filipović - 1 +22 Lejla Filipović i Tarik Filipović - 2 Galerija

Lejla Filipović zasjala je na modnoj reviji našeg dizajnera Roberta Severa, a u jednostavnoj crnoj haljini s prorezom privlačila je sve poglede.

Naša bivša misica i supruga Tarika Filipovića Lejla Filipovićbila je jedna od poznatih koji su u prvim redovima pratili reviju našeg dizajnera Roberta Severa.
Lejla je na reviju stigla u jednostavnoj uskoj crnoj haljini do koljena koja je imala visoki prorez na nozi sve do prepone.

Pogledaj i ovo Lejla Filipović - 3 "Žena sa stilom" Prekrasna Lejla Filipović ispod nove fotografije podijelila je savjet koji joj je dao jedan prijatelj: "Prvo me iskritizirao, opravdano...''

Kosu je svezala u nisku punđu, a onda je okrenula leđa kameri te otkrila da je i stražnji dio haljine pokazivao njeno golo tijelo.

Lejla je nasmijana pozirala pred fotografima sama, ali i u društvu ostalih poznatih Ane Maras Harmander i Nevena Ciganovića.

Inače, Lejla je titulu Miss Hrvatske ponijela 1998. godine, a njezina pobjed ostala je u sjeni skandala. Tadašnji vlasnik licence izbora za Miss Hrvatske pokušao joj je oduzeti krunu tijekom televizijskog prijenosa uživo zbog njezine vjeroispovijesti, da bi pet dana nakon izbora, zbog navodnih nepravilnosti tijekom glasovanja, Lejli titula zaista bila oduzeta, a misicom je proglašena Ivana Petković. Lejli je kruna na kraju ipak vraćena i predstavljala je Hrvatsku na svjetskom izboru u San Cityju.

Lejla je od 2007. godine u braku s glumcem Tarikom Filipovićem, s kojim im sina Armaana, a iz braka s Dadom Majolijem ima još i sina Dina.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Katanić i Neven Ciganović - 2 Tina Katanić i Neven Ciganović - 1 Tina Katanić Tina Katanić - 4 +25 Tina Katanić - 3 Celebrity Tina Katanić pokazala svu raskoš bujnog dekoltea u rijetkom javnom izlasku, a pozirala je u zanimljivom i dragom joj društvu

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić - 2 +25 Franka Batelić - 3 Celebrity Franka objavila fotografije sina Viktora i kćeri Grete, preslatki prizor iz njihova doma sve je rastopio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene