Vidi se sličnost

Naša misica iz zlatnog doba objavila fotografiju sa sestrom koju rijetko pokazuje, a ne zna se koja je ljepša!

Lejla Filipović Lejla Filipović Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović sa sestrom Amelom Lejla Filipović sa sestrom Dženadom Tarik i Lejla Filipović - 3 Lejla Filipović - 1 Lejla Filipović - 2 Lejla Filipović - 3 Lejla Filipović - 4 Lejla Filipović - 6 Lejla i Tarik Filipović Lejla Filipović +7 Lejla Filipović Galerija

Lejla Filipović objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojom sestrom Amelom, a obje su dobile brojne komplimente.

Bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović na svojem profilu na Instagramu objavila je rijetku fotografiju s jednom od svojih sestara, Amelom.

Pogledaj i ovo Tara Thaller ludost ili protest? Domaće dame o trendu pojavljivanja bez šminke na crvenim tepisima: ''Moji podočnjaci su uvijek tu da me se prepozna''

"Moja seka", napisala je Lejla u opisu fotografije na kojoj se može primijetiti koliko su ona i sestra slične, a obje su dobile brojne komplimente.

"Kako ste lijepe", "Prekrasne žene", "Baš ste lijepe seke", samo su neki od brojnih komentara ispod fotke koja je prikupila i preko tisuću lajkova.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Lejla ima i sestru Dženadu, a s obje je jako vezana nakon obiteljske tragedije.

Naime, dok su Lejla i njezine sestre još bile maloljetne njihov otac iznenada je umro pa su se brinule jedna od drugoj dok je njihova majka Fehma radila kako bi im omogućila školovanje.

Inače, Lejla je titulu Miss Hrvatske ponijela 1998. godine, a njezina pobjed ostala je u sjeni skandala. Tadašnji vlasnik licence izbora za Miss Hrvatske pokušao joj je oduzeti krunu tijekom televizijskog prijenosa uživo zbog njezine vjeroispovijesti, da bi pet dana nakon izbora, zbog navodnih nepravilnosti tijekom glasovanja, Lejli titula zaista bila oduzeta, a misicom je proglašena Ivana Petković. Lejli je kruna na kraju ipak vraćena i predstavljala je Hrvatsku na svjetskom izboru u San Cityju.

Lejla je od 2007. godine u braku s glumcem Tarikom Filipovićem, s kojim im sina Armaana, a iz braka s Dadom Majolijem ima još i sina Dina.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme Marko Petrić Gabriela Pilić Marko Petrić i Valentina Walme - 6 +23 Marko Petrić i Valentina Walme - 2 Celebrity Jedna od najzgodnijih Hrvatica istaknula je adute na predstavi svojeg zaručnika, a došla ga je podržati i bivša partnerica

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll - 10 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Knoll se zaigrala u fotošopu, no pojavila se i originalna fotografija: Razlika je itekako vidljiva, a potkrala joj se i velika greška!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene