stvarnost vs. instagram

Knoll se zaigrala u fotošopu, no pojavila se i originalna fotografija: Razlika je itekako vidljiva, a potkrala joj se i velika greška!

Ivana Knoll Ivana Knoll Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll - 10 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 5 +19 Ivana Knoll Galerija

Pogledajte kako izgleda fotografija koju je Ivana Knoll objavila na svojem Instagramu bez filtera i fotošopa.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll trenutačno boravi u Londonu, gdje je prava atrakcija.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 3 nemamo komentara Knoll na sebe nabacila outfit koji teško da se može nazvati odjećom, ali nekima to ne smeta: ''Ivana, oženi me!''

Tamošnji paparazzi također su upoznati s njezinim likom i djelom pa je prate u stopu, a snimili su je dok je šetala gradom odjevena samo u oskudni bodi.

Jednom od tih fotografija Ivana se odlučila pohvaliti i na svojem profilu na Instagramu, no nije izazvala reakcije kakvima se nadala.

Naime, mnogi su primijetili da se ovaj put malo zanijela s fotošopom, a potkrala joj se i jedna velika greška.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

"Nisam valjda jedini koji vidi da nešto nije u redu s proporcijama?", "Hoće li te taj policajac uhititi jer ti je glava premala i ne uklapa se s ostatkom tijela?", "Zašto joj je glava tako mala?", "Fotošop pošao po zlu", pisali su joj pratitelji koji su uočili da nešto tu ne štima. 

Mi smo pronašli i originalnu fotografiju koju možete pogledati u galeriji, a na njoj se jasno vidi da si je Ivana u fotošopu stanjila i izdužila noge, popeglala nesavršenosti, suzila struk, istaknula stražnjicu i grudi te, iz pomalo neshvatljivog razloga, smanjila glavu. 

Inače, Ivana je u Londonu nastavila tulumariti s elitom, pa je tako prisustvovala proslavi rođendana legendarnog boksača Floyda Mayweathera, gdje je upoznala Naomi Cambell, a bila je i na afterpartyju dodjele nagrade BAFTA. Prije toga se u Americi družila s Jamijem Foxxom, i to na privatnom tulumu Leonarda DiCaprija.

Knoll svoju veliku popularnost ponajviše duguje oskudnim navijačkim izdanjima u kojima je vjerno bodrila Vatrene na Svjetskom prvenstvu u Katru i zbog kojih je postala svjetska senzacija.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Becker - 3 Boris Becker - 4 Boris Becker - 6 Boris Becker - 7 +21 Boris Becker Celebrity Karijeru su mu uništili bogatstvo i žene, a sada se supruga od koje se razvodi već godinama žestoko obrušila na njega

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor sa sinom, snahom i unukom - 1 Jadranka Kosor sa sinom, snahom i unukom - 2 Jadranka Kosor sa sinom, snahom i unukom - 3 Jadranka Kosor +16 Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem i unukom - 1 Celebrity Pogledate tko je Jadranki Kosor izmamio ovakav osmijeh, ni kiša joj nije uspjela pokvariti raspoloženje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene