servirala pozadinu

Ivana Knoll na meti kritika zbog novih razgolićenih fotografija: "Pretjerala si, promijenila si cijeli oblik!"

Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 Instagram 1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll i Jamie Foxx - 7 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 +29 Ivana Knoll - 1 Galerija

Ivana Knoll našla se na meti kritika zbog fotografija na kojima je pokazala stražnjicu u badiću s tangama.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll uživa u toplijim krajevima i ne prestaje provocirati pratitelje na društvenim mrežama golišavim fotografijama.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll krenulo je! O Ivani Knoll opet su se raspisali svjetski mediji od Amerike pa sve do Afrike, evo čime je sada privukla toliku pažnju!

Tako je sada na svojem profilu na Instagramu objavila fotke na kojima pozira u seksi badiću s tangama, a u prvom planu je njezina raskošna stražnjica.

No zbog vrućih prizora Ivana se ovaj put našla na meti kritika.

"Previše fotošopa", "Čak i dijete može vidjeti da je ovo fotošopirano, promijenila si cijeli svoj oblik", "Zašto sve fotošopiraš od glave do pete?", "Ogradu je iskrivila da bi stražnjicu povećala", "Pretjerala si s fotošopom", pisali su joj pratitelji koji su uvjereni da Ivana uživo ne izgleda ovako i da je fotografija uređivana, no u komentarima su ipak prevladali komplimenti na račun njezinih zanosnih oblina.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

No što god da je slučaj, Knoll trenutno uživa golemu popularnost na Instagramu, na kojem broji više od 3,6 milijuna pratitelja, od kojih je većinu stekla tijekom Svjetskog prvenstva u Katru, gdje je zbog svojih provokativnih navijačkih izdanja postala prava zvijezda.

Nakon Katra neko je vrijeme bila u Miamiju, u kojem se provodila u društvu svjetskih faca poput Leonarda DiCaprija, Jamieja Foxxa i Drakea, a nije uspjela prošetati neopaženo ni New Yorkom.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Griffith - 2 Melanie Griffith - 1 Melanie Griffith Melanie Griffith - 3 +27 Tom Hanks i Melanie Griffith Nekad i sad Nekadašnja ljepotica žali zbog silnih odlazaka pod nož, ali najnovije paparazzo fotke pokazuju da od njih još nije odustala  

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Dvina Meler Dvina Meler Dvina Meler Dvina Meler +11 Dvina Meler Nekad i sad Prije 25 godina bila je najljepša sportašica Hrvatske i Europe, pokorila je i modne piste, a evo što radi otkako se povukla iz javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene