nekad su joj se svi divili

Nekadašnja ljepotica žali zbog silnih odlazaka pod nož, ali najnovije paparazzo fotke pokazuju da od njih još nije odustala

Melanie Griffith Melanie Griffith Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Griffith - 2 Melanie Griffith - 1 Melanie Griffith Melanie Griffith - 3 Tom Hanks i Melanie Griffith Melanie Griffith Melanie Griffith Melanie Griffith Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Melanie Griffith (Foto: Profimedia) +21 Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Galerija

Melanie Griffith snimljena je nakon novog estetskog zahvata, od kojeg joj se ožiljak itekako vidi na licu.

Holivudska glumica Melanie Griffith snimljena je s novim ožiljkom na lijevoj strani svojeg lica dok je vozila automobil ulicama Zapadnog Hollywooda, u kojem stanuje. Taj je ožiljak dokaz najnovijeg estetskog zahvata kojem se podvrgnula kako bi izgledala što mlađe.

Pogledaj i ovo Tom Hanks i Melanie Griffith Ali zašto je to napravila?! Bila je ljepotica bez konkurencije kojoj su se svi divili, a baš zato joj jednu stvar njeni fanovi nikako ne mogu oprostiti!

65-godišnju Melanie paparazzi su snimili s ožiljkom na licu, točnije pored uha, koji, čini se, uspješno zacjeljuje, a koji nije javno komentirala, no kada se prethodno 11. veljače pojavila u javnosti, nije ga imala.

Paparazze nije primijetila kada su je snimili, a nije se pretjerano ni potrudila sakriti ožiljak. 

Slavna je plavuša poznata po svojim odlascima pod nož, koji su joj s vremenom, nažalost, izobličili lice gotovo u potpunosti, a obožavatelji to nikako ne mogu prežaliti niti joj oprostiti. Melanie je svojevremeno slovila kao jedna od najljepših glumica Hollywooda i svojom je ljepotom osvajala neke od najpoželjnijih muškaraca te su joj se svi divili, no kako su godine odmicale, ona je htjela izgledati jednako mlado, pa je odlazila na mnogobrojne estetske zahvate.

Njihov rezultat danas je i više nego vidljiv, a mnogi smatraju kako je njima zapravo uništila lijepo lice umjesto da je odlučila dostojanstveno starjeti bez odlazaka pod nož. U nekoliko je navrata javno priznala kako je zbog toga požalila, ali čini se da od njih nije odustala.

Melanie je glumačku karijeru započela 70-ih godina s hvaljenim ulogama i suradnjama s Arthurom Pennom i Paulom Newmanom, a time je krenula stopama svoje slavne majke i glumice Tippi Hedren.

Glumom se odlučila baviti i njezina kći Dakota Johnson, koju je dobila s Donom Johnsonom. Iza sebe ima četiri braka, a za Dona se udavala čak dva puta. Osim njega u braku je bila i s američko-kubanskim glumcem Stevenom Baureom te s Antonijem Banderasom.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart - 2 Izabel Goulart - 1 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 9 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 8 +29 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 7 Celebrity I s 38 godina ima tijelo kao u danima najveće slave! Pokazala je figuru u sićušnom bikiniju, a jedan adut posebno se isticao

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović +17 Doris Dragović - 10 Celebrity Rijetka fotografija Doris Dragović sa sinom izazvala je opće oduševljenje, njezin jedinac danas ima 32 godine!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene