vidljivi veliki ožiljci

Teško je gledati što si je napravila jedna od nekoć najljepših žena svijeta, svojom pojavom danas izaziva zgražanje

Melanie Griffith - 2 Melanie Griffith - 2 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Griffith - 1 Melanie Griffith - 3 Melanie Griffith - 4 Tom Hanks i Melanie Griffith Melanie Griffith - 3 Melanie Griffith - 1 Melanie Griffith - 2 Melanie Griffith Melanie Griffith Melanie Griffith +19 Melanie Griffith (Foto: Getty Images) Galerija

Melanie Griffith snimljena je u šetnji Beverly Hillsom, a zbog estetskih zahvata na fotografijama je gotovo neprepoznatljiva.

Glumica Melanie Griffith (65) svojevremeno je slovila kao jedna od najljepših žena u Hollywoodu, no otkako se odala čarima estetske kirurgije, svojom pojavom izaziva zgražanje i sažaljenje.

Pogledaj i ovo Tom Hanks i Melanie Griffith Ali zašto je to napravila?! Bila je ljepotica bez konkurencije kojoj su se svi divili, a baš zato joj jednu stvar njeni fanovi nikako ne mogu oprostiti!

Nije poznato koliko je puta išla pod nož, ali na novim fotografijama jasno se vidi da je pretjerala.

Glumica je snimljena u opuštenoj šetnji Beverly Hillsom, odjevena od glave do pete u crno, a iako i danas očarava figurom, svu pažnju ukralo je njezino izobličeno lice.

Paparazzi su je nedavno snimili i s velikim ožiljcima oko usana, za koje se u medijima nagađalo da su posljedice njezine zadnje operacije, a ona se o tome nije oglašavala.

Jednom je prilikom i sama priznala da žali zbog zahvata, no ipak nije odustala od njih.

"Nisam shvatila na što nalikujem dok ljudi nisu počeli govoriti: 'O, moj Bože, što je učinila?!' To me toliko povrijedilo da sam otišla drugom doktoru i počela rješavati sva sranja koje mi je jedna doktorica napravila. Srećom, izgledam normalnije sada", izjavila je Melanie.

Podsjetimo, Melanie je glumačku karijeru započela 70-ih godina s hvaljenim ulogama i suradnjama s Arthurom Pennom i Paulom Newmanom, a time je krenula stopama svoje slavne majke i glumice Tippi Hedren.

Glumom se odlučila baviti i njezina kći Dakota Johnson, koju je dobila s Donom Johnsonom. Iza sebe ima četiri braka, a za Dona se udavala čak dva puta. Osim njega u braku je bila i s američko-kubanskim glumcem Stevenom Baureom te s Antonijem Banderasom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 +25 Ivana Knoll Celebrity Ivana Knoll pokazala kako trese atribute u oskudnom izdanju, a nešto je i izvirilo: "Kakav talent, kakve obline!"

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus Nives Celzijus - 2 +29 Nives Celzijus - 1 Celebrity Oskudni odjevni predmet bacio je u prvi plan Nivesin atribut kojim se obožava hvaliti: ''Pijesak na guzi i sjaj u oku''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene