Ali zašto je to napravila?!

Bila je ljepotica bez konkurencije kojoj su se svi divili, a baš zato joj jednu stvar njeni fanovi nikako ne mogu oprostiti!

Tom Hanks i Melanie Griffith Tom Hanks i Melanie Griffith Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Griffith Melanie Griffith Melanie Griffith Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Melanie Griffith (Foto: Instagram) Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Melanie Griffith i Goldie Hawn (Foto: AFP) Melanie Griffith i Antonio Banderas (Foto: Getty) +11 Melanie Griffith i Antonio Banderas (Foto: Getty) Galerija

Melanie Griffith bila je jedna od uzvanica svjetske premijere filma "Halloween Ends" u Hollywoodu.

Holivudska glumica Melanie Griffith plijenila je pozornost stigavši na svjetsku premijeru filma "Halloween Ends" u Hollywoodu, i to ponajviše zbog svog izgleda i lica na kojem se njezina prirodna ljepota, koja ju je proslavila, sada nazire tek u tragovima.

Pogledaj i ovo Melanie Griffith nekad su joj se svi divili Nekadašnja ljepotica žali zbog silnih odlazaka pod nož, ali najnovije paparazzo fotke pokazuju da od njih još nije odustala

65-godišnja Melanie pozirala je pred okupljenim fotografima u crnoj haljini koja je istaknula njezinu vitku liniju, a koju je upotpunila crnim čipkastim rukavicama i visokim čizmama. Ipak, ono čime je najviše privukla pozornost je njezino lice. Iako godine čine svoje, kod nje se ipak vide rezultati pretjeranih odlazaka pod nož i estetskih korekcija u želji da ostvari mladolik izgled.

Njezini obožavatelji to joj nikako ne mogu oprostiti jer je prema njihovu mišljenju upropastila predivno lice, čega je i sama postala svjesna, ali malo prekasno.

"Nisam shvatila na što nalikujem dok ljudi nisu počeli govoriti: 'O, moj Bože, što je učinila?!' To me toliko povrijedilo da sam otišla drugom doktoru i počela rješavati sve sra*e koje mi je jedna doktorica napravila. Srećom, izgledam normalnije sada", izjavila je Melanie u jednom od intervjua.

Osim po uspješnoj glumačkoj karijeri, ova platinasta plavuša poznata je i po braku s kolegom Donom Johnsonom, kao i onim s Antonijem Banderasom, od kojeg se razvela 2015. godine i s kojim ima 23-godišnju kćer Stellu. Melanie je majka i zvijezdi filma "Pedeset nijansi sive" Dakoti Johnson, a u braku sa Stevenom Baureom dobila je sina Alexandera.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum +13 Heidi Klum, Leni Klum Celebrity Fotografije Heidi Klum i njene kćeri u seksi donjem rublju izazvale su podijeljene reakcije: ''Ovo nije primjereno!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 3 +26 Ella Dvornik - 1 Celebrity Dvornik zamišljenog pogleda sjela na krevet pa raspametila pratitelje u majici koja je otkrila baš sve: ''PomElla si!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene