mamac za poglede!

Jedna od najzgodnijih Hrvatica istaknula je adute na predstavi svojeg zaručnika, a došla ga je podržati i bivša partnerica

Valentina Walme Valentina Walme Vanesa Pandzic/Cropix 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme Marko Petrić Gabriela Pilić Marko Petrić i Valentina Walme - 6 Marko Petrić i Valentina Walme - 2 Valentina Walme Valentina Walme i Marko Petrić - 6 Valentina Walme i Marko Petrić - 4 Valentina Walme i Marko Petrić - 3 Valentina Walme i Marko Petrić - 1 +18 Valentina Walme i Marko Petrić - 2 Galerija

Valentina Walme plijenila je poglede na premijeri predstave "Kralj Ubu" u kojoj glumi njezin zaručnik Marko Petrić, a došla ga je podržati i Gabriela Pilić, koja mu je bila partnerica u showu "Ples sa zvijezdama".

Plesačica Valentina Walme još je jednom opravdala status jedne od najseksi Hrvatica.

Pogledaj i ovo Valentina Walme i Marko Petrić - 3 kakav vikend! Evo kako je izgledalo vjenčanje jednog od najljepših domaćih parova, među uzvanicima su se našli brojni poznati Hrvati!

Valentina je plijenila poglede na premijeri predstave "Kralj Ubu" u kazalištu Kerempuh, gdje se pojavila u kratkoj bijeloj haljinici, sakou, i visokim čizmama, pa su se u fokusu našle njezine vitke i istrenirane noge, a istaknula je i svoj uski struk.

U predstavi glumi njezin zaručnik Marko Petrić, kojemu je Valentina velika podrška, pa nije mogla propustiti njegovu važnu premijeru.

Valentina i Marko potvrdili su svoju vezu na jednom događaju u lipnju 2021. godine nakon što se prije toga mjesecima nagađalo da su par.

Zaručili su se prošlo ljeto u Splitu, a sretnu vijest podijeli su na društvenim mrežama.

"Stvarno smo sretni i da, teško je zapravo zadržati tu neku intimu. Mislim da se stvarno izgubi ta nekakva magija ako sa svima podijelimo, tako da znaju stvarno samo naši najbliži i tako će i ostati", kazali su nakon zaruka za IN Magazin.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Petric (@marko53c)

Oboje smo ih gledali u prošloj sezoni showa Nove TV "Ples sa zvijezdama", u kojem je Valentina kao mentorica odnijela pobjedu s Brazilcem Pedrom Soltzom, a Marko je plesao s Gabrijelom Pilić, koja ga je također došla podržati na premijeri predstave.

Gabrielu ćemo gledati i u novoj sezoni "Plesa sa zvijezdama", koji se uskoro vraća na male ekrane, a ovaj put će biti mentorica voditelju Frani Ridjanu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll - 10 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Knoll se zaigrala u fotošopu, no pojavila se i originalna fotografija: Razlika je itekako vidljiva, a potkrala joj se i velika greška!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper i Gloria Campano (Foto: Getty) Bradley Cooper i Gloria Campano - 1 Bradley Cooper i Gloria Campano - 2 Bradley Cooper i Gloria Campano - 3 +21 Gloria Campano, Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Getty Images) Celebrity Jedan od najpoželjnijih frajera još uvijek živi s mamom i vodi je u izlaske, a iza toga se krije priča koja tjera suze na oči

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene