"Ljepoto predivna"

Valentina Walme pokazala vitke noge u kratkoj haljinici, a svi se slažu da nakon zaruka posebno blista!

Valentina Walme Valentina Walme Valentina Walme/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme Valentina Walme i Marko Petrić - 1 Valentina Walme i Marko Petrić - 2 Valentina Walme i Marko Petrić Valentina Walme, Marko Petrić, Iris Cekuš i Pedro Soltz Pedro Soltz, Iris Cekuš, Valentina Walme i Marko Petrić Valentina Walme i Marko Petrić Valentina Walme i Marko Petrić - 3 Valentina Walme i Marko Petrić - 2 Valentina Walme i Marko Petrić - 1 +19 Valentina Walme i Marko Petrić - 4 Galerija

Valentina Walme objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u preslatkom izdanju i sa širokim osmijehom na licu.

Jedna od naših najuspješnijih i najljepših plesačica Valentina Walme rastopila je svoje pratitelje na Instagramu objavom za koju je dobila tisuće lajkova.

Pogledaj i ovo Valentina Walme - 2 ''Kakva žena, kakva haljina!'' Jedna od najljepših Hrvatica očarala je sve svojom pojavom u mini haljini, teško je skinuti pogled s njezinih nogu!

Valentina na fotografiji nastaloj u Splitu pozira u kratkoj ružičastoj haljinici od tila, a na licu joj blista široki osmijeh. Upravo njega ne skida otkako se zaručila za svog dečka, glumca Marka Petrića, a sretnu vijest objavila je nedavno na društvenim mrežama.

"Kolačić", napisala je kratko uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@walme.tina)

"Ljepoto predivna", "Preslatka si", "Kako si predivnaaaaa", "Jako lijepo", "Lijepa Tina", "Divnaaa", pohvalili su je u komentarima.

Valentina i Marko zajedno su snimljeni prvi put 2020. godinenakon čega su odmah krenule glasine da ih veže ljubav, a dodatna nagađanja pokrenule su i fotografije koje su dijelili na društvenim mrežama. Vezu su konačno potvrdili na jednom svečanom događaju u lipnju prošle godine, a detalje iz privatnog života inače ne vole otkrivati.

"Stvarno smo sretni i da, teško je zapravo zadržati tu neku intimu. Mislim da se stvarno izgubi ta nekakva magija ako sa svima podijelimo, tako da znaju stvarno samo naši najbliži i tako će i ostati", zaključili su Valetina i Marko u nedavnom razgovoru za In Magazin.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Camilla Parker-Bowles i Meghan Markle Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle +25 Meghan Markle Preporuke Procurila prijetnja koju je Meghan uputila Harryju, zbog svega ga je uhvatila panika i postao je izbezumljen!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Don McLean i Paris Dylan Don McLean i Paris Dylan +0 Don McLean i Paris Dylan Celebrity Slavni glazbenik ne odvaja se od 48 godina mlađe djevojke, osjeća se počašćeno jer ga ona voli!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene