To joj je najdraže!

Franka objavila fotografije sina Viktora i kćeri Grete, preslatki prizor iz njihova doma sve je rastopio!

Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić - 1 +19 Franka Batelić - 2 Galerija

Franka Batelić objavila je na društvenim mrežama fotografiju sina Viktora i kćeri Grete te podijelila djelić njihove svakodnevice.

Pjevačica i članica žirija "Ples sa zvijezdama" Franka Batelić podijelila je sa svojim pratiteljima preslatki trenutak iz svoje svakodnevice i pokazala što joj okupira pažnju čak i onda kada je najumornija.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Lijepo od nje Emotivna Franka oglasila se o nimalo lakom danu koji se približava pa sve dirnula: "To je jedna posebna, neraskidiva veza"

Franka je u priči na Instagramu objavila fotografiju sina Viktora i kćeri Grete koju je sama snimila pa priznala kako joj gledanje takvih prizora nešto najdraže.

"Sve mame: Mortus umorna sam, zaspat ću čim legnem. Sve mame pet minuta kasnije: Gledaju tisuću fotki djece koje su danas okinule", napisala je pjevačica uz fotografiju.

Nedavno se na Instagramu prisjetila i fotografije s prvog snimanja nakon rođenja sina Viktora, a koje se odigralo na imanju njezine bake u Istri. Tada je nosila poluprozirnu bijelu suknju ispod koje su joj se nazirale crne gaćice i crnu majicu ispod koje je pokazala ravan trbuh i izazvala divljenje obožavatelja.

"Prisjećanje na divno fotkanje na noninu imanju, u mojoj Istri. I prvi put pred kamerama nakon Viktorova rođenja", napisala je uz fotografije.

Franka je Viktora i Gretu dobila s nogometašem Vedranom Ćorlukom, s kojim se vjenčala 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga bili su šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću.

Franku inače i ove godine gledamo kao članicu žirija showa ''Ples sa zvijezdama'', zajedno s Igorom Barberićem, Larisom Lipovac Navojec i Markom Cibocijem.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Schwarzenegger - 3 Christopher Schwarzenegger - 4 Christopher Schwarzenegger - 2 Christopher Schwarzenegger - 1 +10 Patrick i Christopher Schwarzenegger s obitelji - 5 Nekad i sad Drastična transformacija sina legendarnog glumca: Ovako je izgledao donedavno, a sad ponosno pokazuje dobivenu bitku s kilogramima!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Geena Rocero - 1 Geena Rocero - 2 Geena Rocero - 1 Geena Rocero - 5 +10 Geena Rocero - 3 Celebrity Gole grudi ukrasila je neobičnim detaljem, a veliki otvor s prednje stvari privukao je znatiželjne poglede!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene