pazila na svaki detalj

Tina Katanić pokazala svu raskoš bujnog dekoltea u rijetkom javnom izlasku, a pozirala je u zanimljivom i dragom joj društvu

Tina Katanić Tina Katanić Sanjin Strukic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Katanić i Neven Ciganović - 2 Tina Katanić i Neven Ciganović - 1 Tina Katanić Tina Katanić - 4 Tina Katanić - 3 Tina Katanić - 2 Tina Katanić - 1 Tina Katanić - 4 Tina Katanić - 5 Tina Katanić - 6 +19 Tina Katanić - 7 Galerija

Tina Katanić uživala je na modnoj reviji Roberta Severa u Zagrebu, a društvo joj je pravio modni stilist Neven Ciganović.

Bivša manekenka i voditeljica Tina Katanić nedavno se ponovno počela pojavljivati u javnosti nakon dugo vremena izbivanja, a jedno od događanja na kojem se pojavila je modna revija Roberta Severa u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Zvjezdoboj: Ivan Šarić, Domenica Žuvela, Asim Ugljen i Tina Katanić - 6 Smijeh, smijeh! Kako je Tina Katanić kriva što je Ivan Šarić završio sa sirovim jajima razbijenim na glavi? Pogledajte u videu!

38-godišnja Tina zablistala je u kratkoj zelenoj haljini u kojoj je pokazala svu raskoš bujnog dekoltea, a cijeli je look začinila i zanimljivom frizurom. Reviju je pratila u društvu modnog stilista Nevena Ciganovića, a sudeći prema fotografijama dobro su se zabavljali.

Tina je bila jedan od najtraženijih modela 2000-ih godina. Tada je proglašena Kraljicom Hrvatske, a njezina ljepota krasila je brojne naslovnice i punila medijske stupce. Bila je manekenka na brojnim modnim revijama kojih se često prisjetimo uz njezine stare fotografije, žarila je i palila tadašnjom scenom, no karijeru su joj uništili skandali, točnije jedan videozapis 2015. godine nakon kojeg se povukla od svjetala reflektora.

Posljednji put u javnosti se pojavila kada je vodila izbor za Miss Adriatic Hrvatske 2017. godine, a odonda se posvetila drugim stvarima u životu. Ipak, ove godine Tina je skupila hrabrosti i odlučila ponovno aktivirati svoje društvene mreže te se pojavila na nekoliko događanja, među kojima je i Severova revija, na kojoj je uživala.

Za mlade djevojke i žene koje su proživjele neugodne situacije kao ona danas ima samo jednu poruku.

''Neki su jači ili slabiji nego što misle da jesu, to je vrlo individualno. Svatko nauči tijekom života, svakome vrijeme i iskustvo donese nešto. Uvijek treba zadržati smisao za humor i, naravno, dobre ljude oko sebe – okolina je jako bitna'', zaključila je Tina u intervjuu za IN magazin.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 1 +23 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Pogledajte haljinu zbog koje su sve oči bile uprte u jednu od najbogatijih Hrvatica, zbog manjka materijala ne bi je svatko nosio!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Gedeon Burkhard, Sascha Veduta i Ann-Britt Dittmar Gedeon Burkhard, Sascha Veduta i Ann-Britt Dittmar Gedeon Burkhard s majkom Gedeon Burkhard - 3 +0 Gedeon Burkhard Zanimljivosti Zvijezda serije ''Inspektor Rex'' šokirala informacijama iz privatnog života: Živi u neobičnoj vezi s dvije djevojke, a sve odobrava njegova majka!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene