Povukla se iz javnosti

Nekad je bila kraljica hrvatskih modnih pisti, skandal joj je obilježio život, a onda se vratila jača no ikad

Tina Katanić - 8 Tina Katanić - 8 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Katanić Tina Katanić - 4 Tina Katanić - 5 Tina Katanić - 6 Tina Katanić - 3 Tina Katanić - 2 Tina Katanić - 1 Tina Katanić - 7 Tina Katanić i Neven Ciganović Tina Katanić +21 Tina Katanić - 17 Galerija

Tina Katanić proglašena je Kraljicom Hrvatske te je bila jedan od najtraženijih modela, a onda joj je skandal uništio sve.

Tina Katanić bila je jedan od najtraženijih modela Hrvatske 2000-ih godina. Tada je proglašena je Kraljicom Hrvatske, a njena ljepota krasila je brojne naslovnice i punila medijske stupce.

Pogledaj i ovo Zvjezdoboj: Ivan Šarić, Domenica Žuvela, Asim Ugljen i Tina Katanić - 6 Smijeh, smijeh! Kako je Tina Katanić kriva što je Ivan Šarić završio sa sirovim jajima razbijenim na glavi? Pogledajte u videu!

Bila je manekenka na brojnim modnim revijama kojih se često prisjetimo uz njezine stare fotografije, a 2007. godine nosila je reviju i s poznatom sportašicom i modelom Stefany Hohnjec. Ove djevojke žarile su i palile tadašnju scenu, a karijere i jedne i druge uništili su skandali.

I dok se Stefany naglo povukla iz javnosti dok je njena sestra Matea Hohnjec izazivala incidente, Tini je karijeru uništio jedan videozapis 2015. godine nakon kojeg se skoro potpuno odvojila od povećala.

Zadnji put u javnosti se pojavila kad je vodila izbor za Miss Adriatic Hrvatske 2017. godine, a od tada se posvetila drugim stvarima u životu.

Ipak, ove godine Tina je skupila hrabrosti i odlučila ponovno aktivirati svoje društvene mreže te se pojavila na nekoliko događanja.

Na svom je Instagram otkrila i gdje se trenutno nalazi, a ova plavokosa ljepotica podijelila je fotografije iz Španjolske koju naziva i svojim drugim domom.

''Svim mojim prijateljima u Španjolskoj i u svijetu i svim onima koji danas slave, želim čestitati Nacionalni dan Španjolske. Ovo je moja druga zemlja. Ona je više od jednog lijepog grada, ona nudi toliko raznolikosti, od juga pa sve do sjevera..''', napisala je Tina na španjolskom jeziku u opisu nekoliko fotografija.

Nedavno je posjetila i Barcelonu gdje se na jednoj konferenciji fotografirala kraj loto-bubnja koji ju je i proslavio u Hrvatskoj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Katanić (@_tina_katanic_)

Tina danas ima 38 godina, a nikad nije izgledala ljepše i zadovoljnije.

Mladim curama ili ženama koje su proživjele neugodne situacije kao ona poručila bi:

''Neki su jači ili slabiji nego što misle da jesu, to je vrlo individualno. Svatko nauči kroz život, svakome vrijeme i iskustvo donese nešto. Uvijek treba zadržati smisao za humor i, naravno, dobre ljude oko sebe – okolina je jako bitna'', zaključila je u intervjuu za In magazin.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum +13 Heidi Klum, Leni Klum Celebrity Fotografije Heidi Klum i njene kćeri u seksi donjem rublju izazvale su podijeljene reakcije: ''Ovo nije primjereno!''

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora +32 Rita Ora - 9 Celebrity Kao da je zafalilo materijala: Tijelo je omotala u najmanju moguću haljinu, a nije čak uspjela sve ni prekriti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene