Ljubav joj je pružila šansu

Tina Katanić odlazi iz Hrvatske, mir i sreću godinama nakon skandala potražit će daleko od nas i to s nekim posebnim!

Tina Katanić - 2 Tina Katanić - 2 Josip Moler / CROPIX 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Katanić - 1 Tina Katanić - 1 Tina Katanić - 5 Tina Katanić - 3 Tina Katanić - 2 Tina Katanić i Neven Ciganović - 1 Tina Katanić i Neven Ciganović - 2 Tina Katanić Tina Katanić - 7 Tina Katanić +20 Tina Katanić - 6 Galerija

Tina Katanić nakratko se opet počela pojavljivati u javnosti, a sada opet nestaje i to u Španjolsku, nova ljubav pomrsila joj je planove.

Naša bivša manekenka i voditeljica Tina Katanić dugo je izbivala iz javnosti, a prošle godine odlučila je da će se vratiti u javni život Hrvatske. Međutim, nakon nekoliko mjeseci opet je nestala te obrisala društvene mreže, a sad je otkriveno i zašto.

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, Tina se preselila u Španjolsku. Zbog novog dečka Katanić se odlučila na ovaj poduhvat, a kako kažu upućeni - sretna je i zadovoljna i uživa u životu.

Dečko nije Španjolac već s naših prostora, a upoznali su se preko posla, piše Slobodna.

Katanić je 2005. godine osvojila titulu Kraljice Hrvatske, 2000-ih je imala brojne angažmane, bila među popularnijim ženama na našoj estradi, a onda joj je skandal s eksplicitnom snimkom promijenio njezin život. Tada se povukla iz javnosti te se za nju gotovo ništa nije znalo, a onda je prošle godine smogla hrabrosti te se vratila u žižu zbivanja te na društvene mreže.

Međutim, nakon nekoliko mjeseci, Tina je opet deaktivirala svoj Instagram, a u javnosti smo je vidjeli na nekoliko modnih revija. No, čini se da će Tina sada potpuno novu stranicu okrenuti daleko od Hrvatske.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sylvester i Sage Stallone - 2 Sylvester i Sage Stallone - 1 Sylvester i Sage Stallone - 4 Sylvester i Sage Stallone - 5 +25 Sylvester i Sage Stallone - 6 Celebrity Sylvester Stallone otvorio dušu o tragediji koja mu je zadesila obitelj, sina kojeg je izgubio svi dobro pamte iz hit-filma!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Rosie Huntington-Whiteley - 3 Rosie Huntington-Whiteley - 6 Rosie Huntington-Whiteley - 2 Rosie Huntington-Whiteley - 4 +30 Rosie Huntington-Whiteley - 1 Celebrity Elegantna haljina na prvu je svima oduzela dah, a tek kad je okrenula leđa nitko u nju nije prestao gledati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene