dani najveće slave

Pogledajte kako je Tina Katanić izgledala na vrhuncu svoje karijere kad je Hrvatsku predstavljala na izboru za Kraljicu svijeta!

Tina Katanić - 4 Tina Katanić - 4 Robert Anic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Katanić - 5 Tina Katanić - 2 Tina Katanić - 1 Tina Katanić - 3 Tina Katanić Tina Katanić - 10 Tina Katanić - 9 Tina Katanić - 8 Tina Katanić - 7 Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program +19 Iva Dragović, Simona Gotovac, Jelena Orešković i Tina Katanić pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pišek vodila je program Galerija

Tina Katanić nekad je bila jedna od najtraženijih žena u svijetu mode u Hrvatskoj, a evo kako je izgledala 2006. godine prije odlaska na izbor za Kraljicu svijeta.

Tina Katanić ime je koje je dobro poznato hrvatskoj javnosti, a početkom 2000-ih godina bila je jedan od najtraženijih modela. 2005. godine osvojila je titulu Kraljice Hrvatske koja joj je otvorila vrata u modni svijet, a osim manekenske, izgradila je i karijeru voditeljice.

A kako je izgledao njezin odlazak na izbor za Kraljicu svijeta 2006. godine pogledajte u našoj galeriji.

U pratnji suradnika Tina je otpraćena na zagrebačkom aerodromu u ružičastoj jakni te crnim hlačama i majici, a osmijeh s lica tada nije skidala.

Te godine Tina je na izboru osvojila visoko treće mjesto, a na isti je izbor ponovno išla 2011. godine nakon što je tadašnja Kraljica Hrvatske Sandra Vugrinec odustala.

Katanić je tih godina imala brojne angažmane, bila je među popularnijim ženama na našoj estradi, a onda joj je skandal s eksplicitnom snimkom promijenio njezin život. Tada se povukla iz javnosti te se za nju gotovo ništa nije znalo, a onda je prošle godine smogla hrabrosti te se vratila u žižu zbivanja te na društvene mreže.

Međutim, nakon nekoliko mjeseci, Tina je opet deaktivirala svoj Instagram, a u javnosti ju samo ponekad vidimo na modnim revijama.

Njene nove fotografije pokazuju da se gotovo ništa nije promijenila, a svoju vitku figuru i plavu kosu i dalje vjerno nosi.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss - 3 Lottie Moss - 4 Lottie Moss - 2 Lottie Moss - 1 +19 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Celebrity Njezine gole grudi ispod prozirne tkanine nisu promakle paparazzima, ali iz sjene starije sestre ni tako neće izaći

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Begić - 3 Lucija Begić - 4 Lucija Begić - 2 Lucija Begić - 5 +16 Lucija Begić - 6 Celebrity Pogledajte koja će ljepotica predstavljati Hrvatsku na izboru za Miss Svijeta, a objašnjen je i način na koji je odabrana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene