Mnogi su se začudili!

Tina Katanić nakon rijetkog pojavljivanja u javnosti iznenadila još jednim potezom, ovome se nitko nije nadao!

Tina Katanić Tina Katanić Tina Katanić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Katanić Tina Katanić - 17 Tina Katanić - 15 Tina Katanić - 14 Tina Katanić - 13 Tina Katanić - 12 Tina Katanić - 11 Tina Katanić - 1 Tina Katanić Tina Katanić - 16 +19 Tina Katanić - 10 Galerija

Tina Katanić otvorila je profil na Instagramu i skupila već više od tisuću pratitelja.

Bivša hrvatska manekenka Tina Katanić nedavno se nakon dugo vremena pojavila u javnosti, nije bila aktivna ni na društvenim mrežama, no sada je došlo vrijeme da se i to promijeni.

Pogledaj i ovo Zvjezdoboj: Ivan Šarić, Domenica Žuvela, Asim Ugljen i Tina Katanić - 6 Smijeh, smijeh! Kako je Tina Katanić kriva što je Ivan Šarić završio sa sirovim jajima razbijenim na glavi? Pogledajte u videu!

Tina je, naime, otvorila profil na Instagramu, na kojem je već objavila nekoliko fotografija, a dosad ju je zapratilo više od tisuću ljudi. U opisu profila stoji da joj je to službeni profil, a među fotografijama koje je objavila nalazi se i jedan selfie.

"Gdje je danas Tina? Tina danas uživa u životu! Obožavam putovati, sklapati prijateljstva s predivnim ljudima koji me inspiriraju, čija kreativnost budi kreativnost i u meni. I naravno - voljeti van granica. Kao i uvijek", napisala je Tina, no komentara nema jer je tu opciju isključila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Katanić (@_tina_katanic_)

Tinu smo u javnosti posljednji put vidjeli 2017. godine, kada je vodila izbor za Miss Adriatic Hrvatske, no prije nekoliko dana iznenadila je dolaskom na događanje koje je u jednom zagrebačkom hotelu okupilo brojne poznate Hrvatice i Hrvate.

Tina se pobrinula da ne prođe neopaženo u mini ružičastoj haljini, u kojoj je istaknula preplanuli ten, ali i vitku figuru te je pokazala da je još spremna za modnu pistu.

Podsjetimo, Katanić je 2005. godine osvojila titulu "Kraljice Hrvatske", koja joj je otvorila vrata u modni svijet, a osim manekenske, izgradila je i karijeru voditeljice.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 9 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 5 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 2 +25 Nives Celzijus Celebrity Nives za vjenčanje obukla haljinu koja joj je jedva obuzdala grudi, a dok je pozirala s mladoženjom, pokazala je svu svoju raskoš!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica i Marijana Tucak Ivica Tucak - 7 Ivica Tucak - 5 Ivica Tucak - 11 +8 Ivica Tucak - 2 Celebrity Izbornika Tucka prije 17 godina zadesila je teška obiteljska tragedija, nakon koje je prestao igrati vaterpolo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene