Punila je medijske stupce

Sjećate se Stefany Hohnjec? Turbulentan život zamijenila je vjerom i mirom, a danas se o njoj jako malo zna

Stefany Hohnjec - 1 Stefany Hohnjec - 1 Pixsell 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Stefany Hohnjec - 1 Stefany Hohnjec - 2 Stefani Hohnjec (Foto: Instagram) +0 Stefany Hohnjec - 3 Galerija

Stefany Hohnjec bila je jedna od najpoznatijih manekenki početkom 2000-ih godina, a onda je naglo nestala iz javnosti te se o njoj ne zna gotovo ništa.

Stefany Hohnjec ime je koje su brojni mnogo puta spominjali početkom 2000-ih godina. Stefany je bila poznata hrvatska gimnastičarka i manekenka koja je medijske stupce redovito punila svojim pojavljivanjem.

Pogledaj i ovo showbuzz Novi problemi Bizarnost u Poreču: Sestru bivše Miss sporta Stefany Hohnjec izbacili iz crkve zbog vikanja, ona tvrdi: "Opsjednuta sam!"

U svijet mode ušla je kroz izbor Miss sporta 2004. godine, a otada je bila gošća brojnih događanja.

Stefany se bavila ritmičkom gimnastikom i sudjelovala je na europskim i svjetskim natjecanjima kao reprezentativka Hrvatske. Sudjelovala je i u prvoj sezoni reality showa Nove TV "Farma", u kojoj je pobijedio Rafael Dropulić.

Ipak, ostala je zapamćena po buntovnoj sestri Matei Hohnjec. Matea je punila stranice crne kronike zbog zabave koju je u zagrebačkom stanu priredila s bivšim suprugom Josipom Nikićem, na kojoj je zbog predoziranja drogom umrla 20-godišnjakinja. Zbog toga je Matea osuđena na godinu dana zatvora, a Josip na dvije godine i dva mjeseca.

2018. godine Matea je ponovno izazvala incident, i to u Eufrazijevoj bazilici. Matea je tada počela vikati usred mise tvrdeći kako je opsjednuta, a kasnije je u medijima tvrdila da se ničega ne sjeća. Policija joj je kasnije zabranila ulazak u baziliku, a mediji su se tada ponovno prisjetili sestara Hohnjec.

Stefany danas živi potpuno drugačiji život. Slava i skandali brzo su joj dosadili, pa se povukla iz javnog života i okrenula se vjeri i obitelji te je sreću pronašla s poduzetnikom Ivanom Papićem, za kojeg se udala 2018. godine.

Par je iste godine dobio sina, a prošle je godine Stefany navodno rodila i drugo dijete, o kojem ostale informacije nisu poznate.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum +13 Heidi Klum, Leni Klum Celebrity Fotografije Heidi Klum i njene kćeri u seksi donjem rublju izazvale su podijeljene reakcije: ''Ovo nije primjereno!''

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora +32 Rita Ora - 9 Celebrity Kao da je zafalilo materijala: Tijelo je omotala u najmanju moguću haljinu, a nije čak uspjela sve ni prekriti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene