odavno je nismo vidjeli!

Tina Katanić pojavila se u javnosti nakon dugo vremena, nestala je nakon skandala zbog kojeg su joj otkazani i angažmani

Tina Katanić - 6 Tina Katanić - 6 Željko Lukunić/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Katanić Tina Katanić - 7 Tina Katanić - 4 Tina Katanić - 1 Tina Katanić - 2 Tina Katanić - 3 Tina Katanić - 5 Tina Katanić - 6 Tina Katanić - 8 Tina Katanić - 9 +9 Tina Katanić - 10 Galerija

Na događaju koji je u Zagrebu okupio brojne poznate Hrvatice i Hrvate pojavila se i Tina Katanić koju dugo nismo vidjeli u javnosti.

Tina Katanić svojevremeno je bila jedna od najtraženijih domaćih modela i rado viđeno lice na svim društvenim događanjima.

Pogledaj i ovo Zvjezdoboj: Ivan Šarić, Domenica Žuvela, Asim Ugljen i Tina Katanić - 6 Smijeh, smijeh! Kako je Tina Katanić kriva što je Ivan Šarić završio sa sirovim jajima razbijenim na glavi? Pogledajte u videu!

No otkako se 2015. našla u središtu skandala otkazani su joj brojni angažmani i potpuno se povukla iz javnosti, a te je godine bila i najguglanija osoba u Hrvatskoj.

Nije aktivna ni na društvenim mrežama, pa je odavno nismo imali priliku vidjeti, točnije od 2017. kada je vodila izbor za Miss Adriatic Hrvatske, no sada je iznenadila dolaskom na event koji je u jednom zagrebačkom hotelu okupio brojne poznat Hrvatice i Hrvate.

Tina se pobrinula da ne prođe neopaženo u mini ružičastoj haljini u kojoj je istaknula preplanuli ten, ali i vitku figuru te je pokazala da je još spremna za modnu pistu.

Podsjetimo, Katanić je 2005. godine osvojila titulu "Kraljice Hrvatske", koja joj je otvorila vrata u modni svijet, a osim manekenke, izgradila je i karijeru voditeljice.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta i Elizabeth Truss Zrakoplov kojim su sletjeli princ William i princ Andrew +11 Balmoral se priprema za brojne građane - 1 Celebrity Kraljica Elizabeta cijelo je vrijeme pod nadzorom liječnika, pred ogradu dvorca pristigli brojni novinari, a ispred palače okupili su se građani i turisti

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk i Bradley Cooper +10 Irina Shayk - 2 Celebrity Prošetala je u haljini golih leđa i bez grudnjaka, a sve to ostalo je u sjeni drugog detalja kojem nisu odoljeli brojni frajeri

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene