Još stane u kostimić!

Sjećate li se predivne Ruslane? Njezin nastup na Eurosongu upisao se u povijest, a evo kako izgleda danas!

Ruslana - 1 Ruslana - 1 Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ruslana - 5 Ruslana - 4 Ruslana - 5 Ruslana - 4 Ruslana - 3 Ruslana - 2 Ruslana - 1 Ruslana - 4 Ruslana - 3 Ruslana - 2 +3 Ruslana - 3 Galerija

Ruslana je 2004. godine razvalila Eurosong sa svojom pjesmom ''Wild Dances'', a evo kako ova pjevačica izgleda danas.

Eurovizijsko natjecanje već je godinama vrlo praćeno događanje, a ni nastupi s početka 2000-ih godina nezaboravljivi su i neponovljivi. Jedan od takvih bio je i onaj ukrajinske predstavnice Ruslane koja je 2004. godine izvela pjesmu ''Wild Dances''.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna Rasturio! Baby Lasagna odradio prvu probu za Eurosong u novom kostimu: "Dame i gospodo, imamo pobjednika!"

Njezin nastup ostao je zapamćen do dan danas, a ujedno i jedan od najenergičnijih ikad na Eurosongu. Njezin ples mnogi su danima kasnije pokušavali naučiti plesati, a mnogima su za oko zapeli i scenski kostimi te mlada Ruslana.

Ukrajinka danas ima 49 godina, i dalje njeguje svoju dugu tamnu kosu, vitki izgled, ali na licu se ipak vidi pokoja bora koja je došla s godinama. Kako bi se prisjetila slavnih dana, Ruslana i dalje izvodi ''Wild Dances'', a čini se da još uvijek stane i u svoj kostimić iz 2004. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruslana (@ruslana.lyzhychko)

Nedavno je podijelila i videozapis da od sada ima i TikTok profil, a sudeći po objavama nalazi se u Liverpoolu gdje trenutno traje Eurovizija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruslana (@ruslana.lyzhychko)

Popularnost u rodnoj Ukrajini i dalje joj je velika, a nakon Eurovizije posvetila se i politici.

Aktivno je podržavala demokratske procese u Ukrajini tijekom 2004. i 2005. godine i Narančastu revoluciju, čak je postala i njezin svojevrsni zaštitni simbol, a svoju je glazbu koristila i u svrhu borbe protiv trgovine ljudima. Od 2006. do 2007. bila je i zastupnica u ukrajinskom parlamentu.

Ruslana je od 1995. godine u sretnom braku s ukrajinskim producentom i tekstopiscem Oleksandrom Ksenofontovim, koji je zapravo autor teksta za njezin nezaboravni i pobjednički hit “Wild Dances”. Zajedno vode tvrtku LuxenBourg Studio, koja se bavi snimanjem radijske i filmske glazbe.

Glazbom se počela baviti od malih nogu. Još je kao 4-godišnja djevojčica počela pohađati glazbenu školu, a u mladim danima počela je pjevati u bendovima. Diplomirala je na Glazbenoj akademiji smjer pijanistice i dirigentice.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll i Maluma +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Knoll izbacila nikad bujniju pozadinu u prvi plan: ''Ovo nije za maloljetnike, fotografija me ostavila bez teksta!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 3 +25 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives provocira iz sunčanih krajeva, a u prvom planu je njezina raskošna pozadina: "To ja zovem poza!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene