glasine su točne?

Osvanula prva fotografija Zdravka Mamića i mlade Jelene, koja je zbog njega navodno ostavila supruga!

Zdravko Mamić Zdravko Mamić Paun Paunović/Cropix 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić - 1 Zdravko i Marina Mamić - 2 Zdravko i Marina Mamić - 3 Zdravko Mamić Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić +2 Zdravko i Marina Mamić Galerija

Objavljena je prva fotografija Zdravka Mamića i Jelene Planinić, s kojom se navodno planira vjenčati.

Bjegunac hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić navodno se sprema treći put uploviti u bračnu luku s 30-ak godina mlađom Jelenom Planinić iz Ljubuškog.

Pogledaj i ovo Zdravko Mamić Ljubav cvjeta! Osvanula nova fotografija Zdravka Mamića i mlade Hercegovke koju ljubi već mjesecima, zajedno su se zabavljali na svadbi dinamovca!

Bosanskohercegovački mediji sada su objavili njihovu prvu zajedničku fotografiju, koja je, čini se, nastala na nekom događanju, a možete je pogledati OVDJE.

Već se neko vrijeme šuška da je Zdravko u Hercegovini pronašao novu ljubav i da bi se uskoro trebao vjenčati, a te je glasine rasplamsao direktor Dinama Ante Čačić.

Nakon što ga je Mamić prozvao na posljednjoj konferenciji koju je održao u Mostaru, Čačić mu nije ostao dužan te je u svojoj izjavi natuknuo da se Zdravko ponovno sprema stati pred oltar.

"Što se tiče moje energije, nisam još u osmom desetljeću, u sedmom sam, kao i on. Međutim, nemam energiju kao on da osnujem novu obitelj", izjavio je Čačić i time potaknuo šuškanja o budućoj gospođi Mamić.

Glasine o njihovoj romansi potaknuo je skupocjeni Range Rover koji je Mamić poklonio Jeleni.

Kako otkriva Story, Zdravko i Jelena ne skrivaju se po Hercegovini, a šuška se i da su kupili stan u Mostaru, koji uređuju za zajednički život.

Jelena je zbog Zdravka navodno ostavila supruga, hercegovačkog poduzetnika Dadu Planinića, čije prezime još uvijek nosi.

Zdravko je, koliko je poznato, još u zakonskom braku sa suprugom Marinom, s kojom ima dvije kćeri, Ivu i Luciju, dok iz prvog braka ima sina Marija. Marina navodno još živi u stanu u Međugorju koji je Mamić kupio kada je iz Hrvatske pobjegao u Bosnu i Hercegovinu.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Horvat s roditeljima Dunjom i Hrvojem Vanja i Hrvoje Horvat s majkom Dunjom Jasenka Sparks Jasenka Sparks +7 Jasenka Sparks Zanimljivosti Tko su sestre izbornika Horvata? Jedna je bila u braku s Mamićem, a druga je udovica našeg proslavljenog rukometaša

  1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Russell - 2 Taylor Russell - 3 Taylor Russell - 1 Taylor Russell - 3 +4 Taylor Russell Celebrity Svijet je tek pošteno čuo za nju, a ona svojim razgolićenim izdanjima izaziva pomutnju, za ovo bome treba hrabrosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene