Zdravka nigdje na vidiku!

Mamićeva partnerica zapažena je u noćnom izlasku, oko vrata je nosila simbol koji je svima zapeo za oko!

Zdravko Mamić i Jelena Planinić Zdravko Mamić i Jelena Planinić Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić Jelena Planinić Zdravko Mamić i Jelena Planinić Zdravko i Marina Mamić - 3 Zdravko i Marina Mamić - 2 Zdravko i Marina Mamić - 1 Zdravko i Marina Mamić Zdravko Mamić +5 Zdravko Mamić Galerija

Djevojka Zdravka Mamića Jelena Planinić viđena je u izlasku proteklog vikenda, ali njenog partnera nije bilo na vidiku.

Nekadašnji prvi čovjek Dinama, a danas bjegunac hrvatskog pravosuđa, Zdravko Mamić već je neko vrijeme u vezi s lijepom Jelenom Planinić koja je 27 godina mlađa od njega.

Iako se za njih zna već mjesecima, svoju vezu drže podalje od javnosti, a njihove zajedničke fotografije iz javnosti još ne postoje. Zanimljivo je da je ona nakon određenog vremena zaključala svoj Instagram profil pa tako više nitko nema ni pristup njihovim zajedničkim objavama, ali njezina fotografija sad je osvanula na jednom drugom profilu.

Jelena je snimljena prošlog vikenda u jednom noćnom klubu u Mostaru, a u prolazu je fotografirana s buketom crvenih ruža i osmijehom na licu. Na fotografiji Mamića nije bilo.

Planinić je nosila crno-bijelu odjevnu kombinaciju te ogrlicu s velikim privjeskom u obliku križa što je posebno kralo poglede, a kosu je uvila u lokne te oči naglasila jačom šminkom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TABOO restaurant & bar (@taboo.restaurant_bar)

O vezi Mamića i mlađahne Jelene šuškalo se mjesecima, a pisalo se i da su se zaručili te čak i stali pred oltar. Navodno su kupili i stan u Mostaru za zajednički život, a kružile su glasine i da je Jelena zbog Mamića ostavila supruga, hercegovačkog poduzetnika Dadu Planinića, čije prezime još uvijek nosi.

Zdravko se navodno prije više godinu dana razveo od supruge Marine, s kojom je bio u braku od 1994. godine i s kojom ima dvije kćeri, Ivu i Luciju. Marina mu je bila druga supruga, a s prvom suprugom Nadom oženio se kada mu je bila samo 21 godina. Njih dvoje zajedno su dobili sina Marija, a nakon razvoda ponovno su stali pred oltar, no brak im nije upalio ni iz drugog pokušaja. Nakon razvoda ostali su prijatelji, a Nada je navodno u dobrim odnosima i s njegovom drugom suprugom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić +25 Hana Huljić Celebrity Hana Huljić podijelila je nikad objavljene snimke malene Albe, poslušajte kako zvuči!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Rimac Mate Rimac Mate Rimac Mate Rimac +13 Mate Rimac Celebrity Pogledajte kako je Mate Rimac ispratio svoju čistačicu u mirovinu, priredio joj je oproštaj za pamćenje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene