nema baš izbora...

Zdravko Mamić provodi se na jahti s mlađahnom djevojkom, a nije teško pogoditi gdje ljetuju!

Zdravko Mamić Zdravko Mamić Damjan Tadic/Cropix 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Mamić i Jelena Planinić Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić Jelena Planinić Zdravko Mamić Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić - 3 Zdravko Mamić +10 Zdravko Mamić Galerija

Zdravko Mamić na društvenim je mrežama objavio fotografiju s jahte s djevojkom Jelenom Planinić.

Nekadašnji prvi čovjek Dinama, a danas bjegunac hrvatskog pravosuđa, Zdravko Mamić (64), na društvenim mrežama pohvalio se kako uživa na ljetovanju s djevojkom Jelenom Planinić (36).

Mamić je na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju s jahte, uz koju je stavio i emotikon srca, a s obzirom na to da ne smije napustiti Bosnu i Hercegovinu, pretpostavlja se da ljetuju u Neumu.

O vezi Mamića i mlađahne Jelene šuška se već mjesecima, a pisalo se i da su se zaručili te čak i stali pred oltar. Navodno su kupili i stan u Mostaru, koji uređuju za zajednički život, a kružile su glasine i da je Jelena zbog Mamića ostavila supruga, hercegovačkog poduzetnika Dadu Planinića, čije prezime još uvijek nosi.

Zdravko se navodno prije više godinu dana razveo od supruge Marine, s kojom je bio u braku od 1994. godine i zajedno imaju dvije kćeri, Ivu i Luciju.

Marina mu je bila druga supruga, a s prvom suprugom Nadom oženio se kada mu je bila samo 21 godina. Njih dvoje zajedno su dobili sina Marija, a nakon razvoda ponovno su stali pred oltar, no brak im nije upalio ni iz drugog pokušaja. Nakon razvoda su ostali prijatelji, a Nada je navodno u dobrim odnosima i s njegovom drugom suprugom.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ema i Sandro Mur - 4 Ema i Sandro Mur - 3 Ema i Sandro Mur - 1 Ema i Sandro Mur - 5 +26 Ema i Sandro Mur - 6 Celebrity Uspješna Čakovčanka na crveni je tepih stigla u društvu novog supruga koji je dobro poznat hrvatskoj javnosti, a uska haljina otkrila je i još jednu prinovu!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 4 Tara Thaller i Mateo Cvenić +27 Tara Thaller Celebrity Naša glumica i njen novi partner bili su u prvom javnom izlasku nakon njene objave o kraju braka, međusobni zaljubljeni pogledi sve govore

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene