Glavna su tema medija

Naša glumica i njen novi partner bili su u prvom javnom izlasku nakon njene objave o kraju braka, međusobni zaljubljeni pogledi sve govore

Tara Thaller i Mateo Cvenić - 3 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 3 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 4 Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller Tara Thaller Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller - 3 Tara Thaller - 2 Tara Thaller - 1 +21 Tara Thaller i Mateo Cvenić Galerija

Tara Thaller sa svojim je novim partnerom Mateom Cvenićem prisustvovala vjenčanju prijateljice Valentine Walme i Marka Petrića, a ovo je bio njihov prvi javni izlazak.

Glumica Tara Thaller proteklih nekoliko dana opet je glavna tema medija otkako se proširila vijest da samo nekoliko tjedana nakon odluke o razvodu s Farisom Pinjom ima novog partnera.

Lijepa glumica sada je u vezi s Mateom Cvenićem, profesionalnim plesačem s kojim se povezala tijekom ''Plesa sa zvijezdama'', a iz njihovog prijateljstva rodila se i ljubav.

Par je sad izašao i u prvi zajednički javni izlazak, a to je bilo vjenčanje plesačice Valentine Walme i glumca Marka Petrića.

Tara je zasjala u ljubičastoj haljini koja je pratila liniju njenog tijela, a Mateo je nosio sivo odijelo koje mu je pristajalo kao saliveno. Zaljubljeno su pozirali za društvene mreže, a čini se da više ne žele skrivati koliko su sretni zajedno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Thaller (@tara.thaller)

"Situacija nije bila idealna, no s vremenom sam shvatila da su moji osjećaji prema Mateu toliko jaki da nije imalo smisla reći mu da čeka šest mjeseci ili godinu dana da bi javnost bila zadovoljna ili da sve bude po nekim pravilima", poručila je Tara ekskluzivno za Gloriju te je dodala i da je sretna što je poslušala svoje osjećaje i srce.

Trenutačno oboje žive u Zagrebu, no još se nisu uselili zajedno i idu korak po korak, a kažu da bi voljeli zajednički osmisliti i neki poslovni projekt u skoroj budućnosti.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Iris i Marko Livaja - 1 Iris i Marko Livaja - 2 Iris i Marko Livaja - 5 Iris i Marko Livaja - 4 +29 Marko i Iris Livaja Celebrity Marko Livaja važan dan svoje kćerkice nije mogao propustiti, evo kako su on i njegova supruga malenu ispratili u novo razdoblje života!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Dvina Meler, Matea Hohnjec, Aleksandra Grdić Matea Hohnjec i Dvina Meler Stefany i Matea Hohnjec Stefany i Matea Hohnjec +11 Matea i Stefany Hohnjec Nekad i sad Skandalozna prošlost domaće manekenke: Zbog kobnog tuluma završila je u zatvoru, a nakon što se okrenula vjeri izbačena je i iz crkve!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene