''nije tajna da smo klknuli...''

Jedna od naših najljepših glumica nakon razvoda priznala da opet ljubi, i to plesača s kojim su je već neko vrijeme povezivali: "Situacija nije bila idealna..."

Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller i Mateo Cvenić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller i Mateo Cvenić In Magazin: Tara Thaller i Mateo Cvenić - 6 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 In Magazin: Tara Thaller i Mateo Cvenić - 4 In Magazin: Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 3 +19 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 5 Galerija

Tara Thaller priznala je da su ona i Mateo Cvenić u vezi, a otkrila je i je li se zbog njega razvela od supruga Farisa Pinje.

Glumica i pjevačica Tara Thaller i plesač Mateo Cvenić stali su na kraj višemjesečnim šuškanjima i za časopis Gloria potvrdili su da su par.

Ljubav im se dogodila u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem su zajedno doplesali do polufinala, a Tara je nakon ispadanja objavila da se razvodi od supruga Farisa Pinje, s kojim je u braku provela godinu i pol dana.

Kako je sada ispričala glumica, Mateo nije bio razlog njezina i Farisova razvoda.

"U pitanju su bili drugi razlozi. Ne želim ulaziti u detalje, no do razvoda bi došlo prije ili kasnije. Nije tajna da smo Mateo i ja kliknuli čim smo se upoznali. Tijekom sezone odlično smo se slagali i postali prijatelji, ali nije nam bilo ni na kraj pameti da ćemo se i ljubavno spojiti. Intenzivnije smo se počeli družiti nakon moje rastave i prijateljstvo je preraslo u nešto više", kazala je Tara za Gloriju.

Mateo je ispričao da je, kako je vrijeme prolazilo, razvio emocije prema Tari, a nije mogao vjerovati koliko si po svemu odgovaraju. I glumica je potvrdila da su s vremenom uočavali sve više sličnosti, pa su osim međusobnog razumijevanja, jer oboje dolaze iz svijeta umjetnosti, shvatili i da dijele slična uvjerenja, stavove i prošlost.

Trenutačno oboje žive u Zagrebu, no još se nisu uselili zajedno i idu korak po korak, a kažu da bi voljeli zajednički osmisliti i neki poslovni projekt u skoroj budućnosti.

"Situacija nije bila idealna, no s vremenom sam shvatila da su moji osjećaji prema Mateu toliko jaki da nije imalo smisla reći mu da čeka šest mjeseci ili godinu dana da bi javnost bila zadovoljna ili da sve bude po nekim pravilima", poručila je Tara te je dodala i da je sretna što je poslušala svoje osjećaje i srce.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mateo Cvenić (@mateocvenic)

Tara i Mateo bili su jedan od omiljenih plesnih parova prošle sezone showa "Ples sa zvijezdama" i mnogi gledatelji su im u komentarima na društvenim mrežama pisali da bi bili i idealan ljubavni par.

Iako ne voli otkrivati previše o svojem privatnom životu, Tara je ranije otvoreno progovorila i o razlozima razvoda od Farisa, za kojeg se udala u tajnosti.

"Istina je da se Faris i ja razvodimo. Zajedno smo došli do odluke da je vrijeme da svatko krene svojim putem i razvija se u svome smjeru. Iskreno, svaka je takva odluka teška, no kada dolazi iz obostranog stava, sam razlaz znatno je lakši. Ostajemo u dobrom odnosima i podržavamo se u daljnjoj budućnosti i radu. Naravno da vjerujem u ljubav i brak, ali vjerujem i u razvoj svakoga ponaosob i da svatko u svom osobnom razvoju ima periode razilaženja s partnerima. Poslovno me čekaju mnogi izazovi i projekti. Iza mene je buran poslovni period i sada je vrijeme za aktivan odmor i nove poslovne planove. Uskoro vas očekuje moja nova pjesma, a i vidimo se u za mene nekim novim formatima uskoro", rekla nam je Tara.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tobias Moretti - 6 Tobias Moretti - 1 Tobias Moretti - 9 Tobias Moretti +12 Tobias Moretti - 10 Nekad i sad Pogledajte kako danas izgleda zvijezda serije Inspektor Rex: Bio je miljenik publike, a evo zašto je napustio ulogu detektiva!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nova tetovaža Angeline Jolie Tetovaže Angeline Jolie - 1 Tetovaže Angeline Jolie - 7 Tetovaže Angeline Jolie - 3 +26 Tetovaže Angeline Jolie - 6 Zanimljivosti Pogledajte novu tetovažu Angeline Jolie koja joj je stvorila veliki stres, otkriveno je i što točno znači!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene