Na zanimljivom mjestu!

Pogledajte novu tetovažu Angeline Jolie koja joj je stvorila veliki stres, otkriveno je i što točno znači!

Tetovaže Angeline Jolie - 8 Tetovaže Angeline Jolie - 8 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nova tetovaža Angeline Jolie Tetovaže Angeline Jolie - 1 Tetovaže Angeline Jolie - 7 Tetovaže Angeline Jolie - 3 Tetovaže Angeline Jolie - 6 Tetovaže Angeline Jolie - 2 Tetovaže Angeline Jolie - 5 Tetovaže Angeline Jolie - 4 Tetovaže Angeline Jolie - 9 Angelina Jolie - 4 +20 Angelina Jolie - 6 Galerija

Tattoo majstor koji se na Instagramu nalazi pod imenom Mr. K pokazao je svojim pratiteljima novu tetovažu koju je radio za Angelinu Jolie, a koja ima posebno značenje.

Angelina Jolie u svoju je bogatu zbirku tetovaža dodala još jednu novu, a ono što je nacrtao, na svom je Instagramu podijelio njezin tattoo umjetnik koji se na društvenoj mreži nalazi pod nazivom Mr. K.

Tim se putem umjetnik glumici i ispričao zbog stvorenog nesporazuma nakon što je prvo objavio zamućenu fotografiju tetovaže koja se nalazi na Angelininim srednjim prstima s unutarnje strane.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MR.K (@mr.k_tattoo)

To je potaknulo korisnike društvenih mreža da pretpostave da je tetovaža posvećena njezinu bivšem suprugu Bradu Pittu. Međutim, sada je otkriveno i značenje neobičnih crtica koje je glumica tetovirala na prste.

"Prije svega, žao mi je zbog svih loših nagađanja i iskreno se ispričavam Angelini Jolie zbog stresa koji sam joj možda stvorio'', napisao je Mr. K u naslovu slike.

Nastavio je: ''Ova tetovaža predstavlja dva bodeža u geometrijskom i apstraktnom stilu / ništa povezano s religijom ili križem''.

Na fotografiji prije toga tattoo majstor upitao je pratitelje što misle da joj je tetovirao, a u komentarima su mnogi napisali: "Je*i se, Brad" i "Odje*i", a Mr. K u komentarima se nadovezao: ''Tetovaža nema ništa povezano s Bradom Pittom''.

Glumica je poznata da na svom krhkom tijelu ima još brojne tetovaže. Neke od njih su bengalski tigar, kmersko pismo, citat Quod Me Nutrit Me Destruit, križ, geografske koordinate rođenja njezine djece, Yant ViHan Pha Chad Sada i M te mnoge druge.

Tijekom intervjua za Marie Claire UK 2020. godine, Angelina je otvoreno ispričala o svom nizu tetovaža.

''Volim ih. One su body art'', rekla je tada.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Berfield - 1 Erik Per Sullivan, Frankie Muniz, Justin Berfield, Chris Masterson Justin Berfield - 3 Justin Berfield - 4 +12 Justin Berfield - 1 Nekad i sad Sjećate se Reesea iz serije Malcolm u sredini? Povukao se iz glume i danas uživa u ulozi oca, a evo kako izgleda!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Roditelji Tarika Filipovića Roditelji Tarika Filipovića na premijeri filma 42 sekunde Tarik Filipović s roditeljima Lejla Filipović i Tarik Filipović +20 Tarik Filipović - 1 Celebrity Tarik Filipović rijetko pokazuje roditelje, no ulovio ih je u jednom urnebesnom trenutku koji je morao podijeliti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene