zaljubila se iste sekunde

Evo kako danas izgleda žena za koju se umalo udala Angelina Jolie, dugo je skrivala da su bile ljubavnice!

Angelina Jolie Angelina Jolie Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie i Jenny Shimizu - 2 Angelina Jolie i Jenny Shimizu - 3 Angelina Jolie i Jenny Shimizu - 1 Jenny Shimizu - 6 Jenny Shimizu - 5 Jenny Shimizu - 4 Jenny Shimizu - 3 Jenny Shimizu - 2 Jenny Shimizu - 1 Jenny Shimizu - 5 +21 Jenny Shimizu - 3 Galerija

Angelina Jolie prije brakova s muškarcima zamalo se udala za jednu ženu, evo kako njezina bivša Jenny Shimizu izgleda danas.

Holivudska glumica Angelina Jolie danas je svima dobro poznata po braku s glumcem Bradom Pittom, ali mnogi ne znaju da je prije njega bila u braku s još dva muškarca, Billyjem Bobom Thorntonom i Johhnyjem Leejem Millerom.

Međutim, prije svih tih muškaraca Jolie je bila ljubavnica glumice Jenny Shimizu, u koju se zaljubila čim ju je upoznala. Nakon raspada veze obje su dame pronašle sreću s drugima, a Jimmy se udala za drugu ženu, brend konzultantkinju Michel Harper, prenosi Noizz.

Angelina je svojevremeno rekla: ''Da se tada nisam udala za supruga, udala bih se za Jenny. Zaljubila sam se u nju iste sekunde kada sam je ugledala.''

Njihova veza trajala je i dok se Angelina viđala s muškarcima, a tek je 2003. godine javno progovorila o svojoj biseksualnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenny Shimizu (@jennyshimizu)

Jenny je bila supermodel i glumica, a bila je i zaštitno lice brenda Calvin Klein i prva je Azijatkinja koja je na Tjednu mode radila za Pradu.

Glumila je u filmovima ''Foxfire'', ''Itty Bitty Titty Committee'' i ''Dante's Cove''. U sretnom je braku, a njezino vjenčanje popratili su svi vodeći američki mediji.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Seifert Marijana Seifert, Ivo Kovačević Marijana Seifert Maja Kovačević +16 Maja Kovačević - 3 Celebrity ''Ubijena je, na Sljemenu je, nalazi se na stazi 9!'' Sestra nestale Marijane iz Big Brothera šokirala objavom

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Danijela Dvornik - 1 Ella Dvornik i Danijela Dvornik - 3 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 2 +26 Ella Dvornik Zanimljivosti Ella Dvornik pokazala kako se zabavlja kod majke na Braču nakon objave o razvodu: "Neka ljudi vide da nešto radiš, da učiš!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene