a nije brad pitt...

Angelina Jolie otkrila s kim je snimila najdražu intimnu scenu u karijeri, riječ je o jednom markantnom glumcu

Angelina Jolie - 2 Angelina Jolie - 2 Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie i Denzel Washington - 1 Angelina Jolie i Denzel Washington - 2 Angelina Jolie i Denzel Washington - 3 Angelina Jolie - 1 Angelina Jolie - 5 Angelina Jolie - 4 Angelina Jolie - 3 Angelina Jolie - 2 Brad Pitt i Angelina Jolie Angelina Jolie +15 Angelina Jolie Galerija

Angelina Jolie otkrila je koja joj je bila najdraža seksualna scena koju je snimila u karijeri, a nije riječ o Bradu Pittu.

Holivudska glumica Angelina Jolie otkrila je koja joj je bila najdraža seksualna scena koju je snimila u dosadašnjoj bogatoj karijeri. Prije nekoliko mjeseci njezin bivši suprug Brad Pitt otkrio je svoje mišljenje, ali mnogi su se razočarali kada su saznali da se ne radi o Angelini.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Istu stvar napravila je i Angelina te otkrila da je najviše uživala u snimanju intimnih scena s Denzelom Washingtonom.

Ovu scenu snimali su za film ''Sakupljač kostiju'', a Jolie je izjavila da je "uživala zavodeći Washingtonov lik i oslanjajući se na svoj um, a ne na ljepotu".

A u toj sceni njihovog fizičkog kontakta uopće nije bilo.

"Ono što je fascinantno jesu putovanja koja su naši likovi poduzeli i dubok odnos koji se postepeno razvija među njima. Najbolji seks koji sam ikada imala bio je u ovom filmu. Bilo je sjajno zavesti nekoga svojim umom", izjavila je glumica za Dark Horizons.

Mnogi su se ponadali da će Jolie reći neku od scena iz filma ''Gospodin i gospođa Smith'' koji je snimala s Bradom Pittom, a koji vrvi od strasti i napetosti među partnerima.

Pitt je prije dva mjeseca izjavio da mu je najdraži trenutak strasti na ekranu bio u sapunici ''Dallas''.

''To je bilo u seriji ''Dallas''. Morao sam se valjati po sijenu u staji. Mislim da nisam imao granicu. Samo sam se kotrljao i valjao'', rekao je glumac.

Brad se pojavio u četiri epizode ''Dallasa'' između 1987. i 1988. kao Randy, dečko Charlie Wade, lika kojeg je utjelovila Shalane McCall.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian - 1 Kim Kardashian - 2 Kim Kardashian - 3 Kim Kardashian - 4 +29 Kim Kardashian Celebrity Pogledajte kako izgleda stražnjica Kim Kardashian bez filtera i fotošopa, razlika od Instagrama itekako je vidljiva!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević i Stjepan Perić Momčilo Otašević Momčilo Otašević - 4 Jelena Perčin i Momčilo Otašević +17 Momčilo Otašević i Jelena Perčin Celebrity Momčilo Otašević objavio fotografiju koja će obradovati njegove obožavatelje: "Ponovno zajedno!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene