Davno je to bilo

Brad Pitt otkrio koja mu je bila najdraža scena seksa u karijeri, a u kadru s njim nije bila Angelina!

Brad Pitt i Angelina Jolie Brad Pitt i Angelina Jolie Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt u sapunici ''Dallas'' - 4 Brad Pitt u sapunici ''Dallas'' - 3 Brad Pitt u sapunici ''Dallas'' - 2 Brad Pitt u sapunici ''Dallas'' - 5 Brad Pitt u sapunici ''Dallas'' - 1 Brad Pitt i Ines de Ramon Brad Pitt i Ines de Ramon Brad Pitt i Ines de Ramon - 6 Brad Pitt i Ines de Ramon - 5 Brad Pitt i Ines de Ramon - 4 +21 Brad Pitt i Ines de Ramon - 3 Galerija

Brad Pitt snimio je mnogo škakljivih scena tijekom svoje karijere, a sad je otkrio koja mu je od tih bila najdraža i ostala u sjećanju.

Brad Pitt je glumio u nekim prilično poznatim scenama seksa, a jedna od najznačajnijih je ona s njegovom, sada bivšom, suprugom Angelinom Jolie u hit akcijskom filmu ''Gospodin i gospođa Smith''.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 4 Koja li je njegova tajna? Brad Pitt usred glasina koje kolaju o njegovu licu pokazao nevjerojatne mišiće i nastavlja izazivati čuđenje svojom mladolikom pojavom!

Međutim, to nije ona koju je oskarovac nazvao svojom omiljenom seks scenom svih vremena. U intervjuu za časopis W gdje je zvijezda naslovnice, Brad je otkrio koji mu je najdraži snimljeni intimni trenutak.
59-godišnja zvijezda rekla je da mu je najdraži trenutak strasti na ekranu bio u sapunici ''Dallas''.

''To je bilo u seriji ''Dallas''. Morao sam se valjati po sijenu u staji. Mislim da nisam imao granicu. Samo sam se kotrljao i valjao'', rekao je glumac.
Brad se pojavio u četiri epizode ''Dallasa'' između 1987. i 1988. kao Randy, dečko Charlie Wade, lika kojeg je utjelovila Shalane McCall.

Shalane je postala njegova djevojka i u stvarnom životu, a tada je imala samo 15 godina.

I Brad i Shalane tad su bili vrlo mladi, a ovo im je bila jedna od prvih takvih scena koje su im zasigurno ostale urezane u pamćenje.

A u posljednje vrijeme, Brad puni naslovnice medija sa svojom novom djevojkom Ines de Ramon.

Novopečeni par Novu je 2023. godinu dočekao na odmoru u Meksiku, a bliski izvori tvrde da je među njima vrlo ozbiljna veza.

"Brad trenutačno ne viđa nikog drugog i vrlo je sretan s Ines. Zajedno su i lijepo im je. Događa im se dobra stvar, bez ikakvog stresa", otkrio je nedavno njima blizak izvor za People.

Strani mediji pisali su i kako je Brad novu djevojku poveo sa sobom na nedavnu premijeru filma "Babylon", a iako se nisu zajedno prošetali crvenim tepihom, ona se kasnije pridružila njemu i ostatku filmske ekipe.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 11 +25 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari u tangicama izrazila samo jednu skromnu želju, a neki na ovaj prizor nisu bili spremni

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić (FOTO: Instagram) Deniss Grgić - 8 Deniss Grgić - 6 Deniss Grgić - 7 +22 Deniss Grgić - 5 Celebrity Zovu je hrvatskom Megan Fox, njezinih navijačkih izdanja svi se još dobro sjećaju, a evo zašto je na Instagramu prati 80 tisuća ljudi!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene