zajedno slavili njegov rođendan

Brad Pitt ne odvaja se od bivše supruge svojega kolege, razlika od 30 godina ne predstavlja mu problem

Brad Pitt i Ines de Ramon Brad Pitt i Ines de Ramon Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt i Ines de Ramon Ines de Ramon i Paul Wesley Ines de Ramon - 1 Ines de Ramon i Paul Wesley Brad Pitt Brad Pitt Brad Pitt i Angelina Jolie Brad Pitt Brad Pitt Brad Pitt +10 Brad Pitt Galerija

Brad Pitt proslavio je 59. rođendan u društvu Ines de Ramon, za koju se šuška da mu je nova djevojka.

Sve su glasnija šuškanja o novoj ženi u životu Brada Pitta, nakon burnog razvoda od Angeline Jolie.

Pogledaj i ovo Brad Pitt i Ines de Ramon opet sretan! Brad Pitt napokon u prvoj ozbiljnoj vezi poslije razvoda od Angeline Jolie, evo čime je potvrdio svoju novu ljubav!

Radi se o Ines de Ramon, bivšoj supruzi njegova kolege Paula Wesleyja, od koje se u posljednje vrijeme ne odvaja.

Brad je s 30 godina mlađom Ines proslavio i svoj 59. rođendan, a paparazzi su ih ulovili kako nakon zabave zajedno odlaze iz restorana u Hollywoodu.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Brad i Ines prvi put su zajedno snimljeni na koncertu Bona Voxa u Los Angelesu sredinom studenog, a tada su bili u društvu Cindy Crawford, Randeja Gerbera, Seana Penna i Vivi Nevo.

Strani mediji pisali su i kako je Brad novu djevojku poveo sa sobom na nedavnu premijeru filma "Babylon", a iako se nisu zajedno prošetali crvenim tepihom, ona se kasnije pridružila njemu i ostatku filmske ekipe.

Ines je odnedavno slobodna, nakon što je objavila da se rastaje od zvijezde "Vampirskih dnevnika" Paula Wesleyja, a ona i Brad su na koncert stigli zajedno, točnije dovezao ih je njegov vozač u Tesli. Nakon toga ju je upoznao sa svojim slavnim prijateljima i svi su razgovarali u prostoru koji je zatvoren za javnost.

Paul i Ines vjenčali su se na skromnoj ceremoniji 2019. godine, a predstavnik para potvrdio je u rujnu da su se razdvojili i žive odvojeno već nekoliko mjeseci.

"Odluka o razlazu je obostrana i dogodila se prije pet mjeseci. Zahtijevaju privatnost u ovom trenutku", izjavio je tada za medije.

Ines je iz New Jerseyja i diplomirala je poslovnu administraciju na Sveučilištu u Ženevi 2013. godine. Prema njezinu LinkedInu, od 2020. voditeljica je veleprodaje u tvrtki Anita Ko Jewelry, koja ima slavne klijente, uključujući Kourtney Kardashian i Hailey Bieber.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale na dočeku Vatrenih u Zagrebu - 2 Kate Beckinsale na dočeku Vatrenih u Zagrebu - 1 Kate Beckinsale slavi pobjedu Hrvatske Božićno drvce Kate Beckinsale - 6 +24 Božićno drvce Kate Beckinsale - 1 Celebrity Holivudska glumica javila se s dočeka Vatrenih u Zagrebu, nije mogla vjerovati što se događa: "Od milijun ljudi na ulici..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Hurley Naslovnica knjige Spare princa Harryja Kralj Charles III. i princ Harry Princ Harry +25 Meghan Markle i princ Harry Celebrity Princ Harry otkrio detalje o starijoj ženi s kojom je izgubio nevinost i doveo poznatu glumicu u neugodnu situaciju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene