odnedavno slobodna!

Brad Pitt uhvaćen u prisnim trenucima s bivšom ženom slavnoga glumca, odao ga potez koji obično izbjegava!

Brad Pitt Brad Pitt Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt Brad Pitt Brad Pitt Ines de Ramon i Paul Wesley Ines de Ramon - 1 Ines de Ramon i Paul Wesley Brad Pitt Brad Pitt Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt +1 Brad Pitt i Joey King Galerija

Brad Pitt snimljen je u društvu Ines de Ramon, koja je donedavno bila u braku s njegovim kolegom Paulom Wesleyjem.

Čini se kako holivudski miljenik Brad Pitt ima novu damu u svom životu, barem ako je suditi prema najnovijim paparazzo fotografijama na kojima je prisan s bivšom ženom glumca Paula Wesleya.

Pogledaj i ovo Brad Pitt i Ines de Ramon opet sretan! Brad Pitt napokon u prvoj ozbiljnoj vezi poslije razvoda od Angeline Jolie, evo čime je potvrdio svoju novu ljubav!

Brad je snimljen pri dolasku na koncert Bona Voxa u Los Angelesu u društvu 29-godišnje Ines de Ramon, koju je držao za ruke i privlačio k sebi dok su razgovarali ispred Orpheum Theatrea u društvu Cindy Crawford, Randea Gerbera, Seana Penna i Vivi Nevo.

Fotografije pogledajte OVDJE

Brad je nakon burnog razvoda od Angeline Jolie bio povezan s nekoliko žena, ali obično izbjegava javno iskazivati svoje osjećaje i ljubav, pa su fotografije iznenadile njegove obožavatelje.

Ines je odnedavno slobodna, nakon što je objavila da se rastaje od zvijezde "Vampirskih dnevnika" Paula Wesleya, a ona i Brad su na koncert stigli zajedno, točnije dovezao ih je njegov vozač u Tesli. Nakon toga ju je upoznao sa svojim slavnim prijateljima i svi su razgovarali u prostoru koji je zatvoren za javnost.

Paul i Ines vjenčali su se na skromnoj ceremoniji 2019. godine, a predstavnik para potvrdio je u rujnu da su se razdvojili i žive odvojeno već nekoliko mjeseci.

"Odluka o razlazu je obostrana i dogodila se prije pet mjeseci. Zahtijevaju privatnost u ovom trenutku", izjavio je tada za medije.

Ines je iz New Jerseyja i diplomirala je poslovnu administraciju na Sveučilištu u Ženevi 2013. godine. Prema njezinu LinkedInu, od 2020. voditeljica je veleprodaje u tvrtki Anita Ko Jewelry, koja ima slavne klijente, uključujući Kourtney Kardashian i Hailey Bieber.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Španjolski kralj Filip VI, kraljica Letizia, Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović Španjolski kralj Filip VI, kraljica Letizia, Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović Španjolski kralj Filip VI, kraljica Letizia, Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović Kraljica Letizia +31 Španjolski kralj Filip VI, kraljica Letizia, Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 3 Celebrity Pogledajte kako je izgledao susret naše prve dame Sanje Musić Milanović i španjolske kraljice Letizije!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci - 1 Monica Bellucci - 2 Monica Bellucci - 3 Monica Bellucci +16 Monica Bellucci Celebrity U 59. godini slovi kao jedna od najljepših žena svijeta, a snimka izbliza otkrila je kako zapravo izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene