Zahuktava se

Pitt odgovorio na strašne optužbe bivše supruge o zlostavljanju: ''Ona neprestano dodaje činjenice kad ne uspije dobiti što želi''

Brad Pitt i Angelina Jolie Brad Pitt i Angelina Jolie Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt i Angelina Jolie Brad Pitt i Angelina Jolie Brad Pitt Brad Pitt Brad Pitt Brad Pitt Brad Pitt Brad Pitt Brad Pitt Brad Pitt - 2 +19 Brad Pitt - 1 Galerija

Brad Pitt odgovorio je na optužbe koje je protiv njega izrekla Angelina Jolie, glumac preko toga neće tako lako prijeći.

Brada Pitta Angelina Jolie optužila je za gnjusne stvari koje je, navodno, učinio tijekom jednog leta 2016. godine.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Obitelj se s djecom vraćala iz Francuske u Kaliforniju, a Jolie je na sudu izjavila kako je glumac na letu fizički i psihički zlostavljao nju i djecu.

Glumčeva odvjetnica, Anne Kiley, rekla je da je Pitt bio na udaru svake vrste osobnih napada i lažnog predstavljanja, ali i da neće prihvatiti ništa što nije učinio.

U izjavi koju su podijelili s američkim medijima, Kiley je rekla: ''Brad je priznao sve za što je odgovoran od prvog dana - za razliku od druge strane - ali neće priznavati ništa što nije učinio.''

''Srećom, razna javna tijela koja je druga strana pokušala iskoristiti protiv njega u proteklih šest godina donijela su vlastite neovisne odluke. Brad će nastaviti odgovarati na sudu kao što je dosljedno činio'', dodala je.

Odvjetnica kaže da Jolie nastavlja ponavljati, revidirati i iznova zamišljati svoj opis događaja koji se dogodio prije 6 godina dodajući potpuno neistinite informacije svaki put kad ne uspije dobiti ono što želi. Dodaje da se njezina priča neprestano razvija.

Podsjetimo, Angelina je Brada optužila da je davio jedno od svoje djece te ošamario drugu, a nju je silom gurnuo na zid i nanio joj fizičke ozlijede. Potom je nju i djecu polijevao vinom i pivom, a ostatak leta svi su u strahu očekivali što će se dalje dogoditi.

Odmah nakon toga, Jolie je podnijela zahtjev za rastavu, a njihova brakorazvodna parnica traje već godinama. Ništa kraće ne traje i odluka o skrbništvu nad djecom za koju se oboje stalno bore.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 Kate Middleton, Charles III., princ William Kralj Charles +26 Kralj Charles Celebrity Kralj Charles zaposlio osobu čiju jedinu obavezu ne možete ni zamisliti, evo kako su ju objasnili

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Topalović - 1 Helena Topalović - 2 Helena Topalović - 3 Helena Topalović - 4 +14 Helena Topalović - 5 Celebrity Kći srpskog pjevača uživa u luksuznom životu, na tajnoj turističkoj destinaciji hvali se raskošnim atributima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene