Nisu se osvrtali

Brad Pitt uživa u prisustvu nove djevojke kojoj ni paparazzi nisu smetali da upija sunčeve zrake u toplesu

Brad Pitt i Ines de Ramon Brad Pitt i Ines de Ramon Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt i Ines de Ramon - 5 Brad Pitt i Ines de Ramon - 3 Brad Pitt i Ines de Ramon - 2 Brad Pitt i Ines de Ramon - 1 Brad Pitt i Ines de Ramon - 4 Brad Pitt i Ines de Ramon - 6 Brad Pitt Brad Pitt i Ines de Ramon Ines de Ramon i Paul Wesley Ines de Ramon i Paul Wesley +23 Ines de Ramon - 1 Galerija

Brad Pitt uhvaćen je u društvu mlađahne ljepotice Ines de Ramon koja se nije stidjela sjediti u toplesu pored popularnog holivudskog glumca.

Jedan od najpoželjnijih holivudskih glumaca uhvaćen je kako pored bazena uživa u društvu mlađahne ljepotice koja je sunčeve zrake upijala u toplesu.

Pogledaj i ovo Brad Pitt i Ines de Ramon opet sretan! Brad Pitt napokon u prvoj ozbiljnoj vezi poslije razvoda od Angeline Jolie, evo čime je potvrdio svoju novu ljubav!

Brad Pitt je na oči nabacio sunčane naočale te pokazao isklesano tijelo u zelenim kupaćim hlačicama, a pored njega je sjedila zanosna Ines de Ramon.

Ines je fotografima bila okrenuta leđima koja je pokrivala kosa, a jasno se vidjelo da na sebi nije nosila ništa.

Novopečeni par snimljen je u Cabu San Lucasu na meksičkoj obali, a 59-godišnji Brad i 29-godišnja Ines zajedno su već neko vrijeme. U Meksiku su dočekali i Novu godinu, a bliski izvor otkrio je da je među njima ozbiljno.

"Brad trenutačno ne viđa nikog drugog i vrlo je sretan s Ines. Zajedno su i lijepo im je. Događa im se dobra stvar, bez ikakvog stresa", otkrio je nedavno njima blizak izvor za People.

Strani mediji pisali su i kako je Brad novu djevojku poveo sa sobom na nedavnu premijeru filma "Babylon", a iako se nisu zajedno prošetali crvenim tepihom, ona se kasnije pridružila njemu i ostatku filmske ekipe.

Ines je odnedavno slobodna, nakon što je objavila da se rastaje od zvijezde "Vampirskih dnevnika" Paula Wesleyja, a ona i Brad na koncert su stigli zajedno, točnije dovezao ih je njegov vozač u Tesli. Nakon toga upoznao ju je sa svojim slavnim prijateljima i svi su razgovarali u prostoru koji je zatvoren za javnost.

Paul i Ines vjenčali su se na skromnoj ceremoniji 2019. godine, a predstavnik para potvrdio je u rujnu da su se razdvojili i žive odvojeno već nekoliko mjeseci.

"Odluka o razlazu je obostrana i dogodila se prije pet mjeseci. Zahtijevaju privatnost u ovom trenutku", izjavio je tada za medije.

Ines je iz New Jerseyja i diplomirala je poslovnu administraciju na Sveučilištu u Ženevi 2013. godine. Prema njezinu LinkedInu, od 2020. voditeljica je veleprodaje u tvrtki Anita Ko Jewelry, koja ima slavne klijente, uključujući Kourtney Kardashian i Hailey Bieber.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević na Instagramu Jelena Perčin i Momčilo Otašević Jelena Perčin Jelena Perčin i Momčilo Otašević +17 Jelena Perčin i Momčilo Otašević Celebrity Momčilo Otašević oglasio se prvi put nakon vijesti o razvodu s Jelenom Perčin, evo što je objavio

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll i Drake - 1 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 +28 Ivana Knoll i Jamie Foxx Celebrity Ivana Knoll bila na zabavi jednog slavnog Oscarovca, a tamo je naletjela na poznatog repera s kojim je prisno pozirala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene