Čini se da im je lijepo

Brad Pitt ne odvaja se od nove 30 godina mlađe djevojke, njihov posljednji potez govori da misle ozbiljno

Brad Pitt Brad Pitt Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt i Ines de Ramon Brad Pitt Ines de Ramon - 1 Brad Pitt Brad Pitt Brad Pitt Brad Pitt Brad Pitt - 4 Brad Pitt i Bradley Cooper - 3 Brad Pitt i Bradley Cooper - 1 +13 Brad Pitt - 2 Galerija

Brad Pitt i Ines de Ramon zajedno su dočekali Novu godinu u Meksiku, gdje su ih snimili i paparazzi, koji ih u posljednje vrijeme prate u stopu.

Holivudski miljenik Brad Pitt snimljen je sa svojom novom djevojkom Ines de Ramon u Cabo San Lucasu u Meksiku, gdje su zajedno dočekali Novu godinu nakon što je vijest o njihovoj vezi službeno potvrđena.

Pogledaj i ovo Brad Pitt i Ines de Ramon opet sretan! Brad Pitt napokon u prvoj ozbiljnoj vezi poslije razvoda od Angeline Jolie, evo čime je potvrdio svoju novu ljubav!

59-godišnji Brad i 29-godišnja Ines zajedno su već neko vrijeme, a paparazzi su ih sada snimili na ulicama omiljene meksičke destinacije, kamo su se otputili na romantični doček.

Fotografiju pogledajte OVDJE

"Brad trenutačno ne viđa nikog drugog i vrlo je sretan s Ines. Zajedno su i lijepo im je. Događa im se dobra stvar, bez ikakvog stresa", otkrio je nedavno njima blizak izvor za People.

Brad je s bivšom suprugom Paula Wesleyja prvi put viđen u studenom prošle godine na koncertu Bona Voxa, a onda i u prosincu, i to na proslavi njegova 59. rođendana.

Strani mediji pisali su i kako je Brad novu djevojku poveo sa sobom na nedavnu premijeru filma "Babylon", a iako se nisu zajedno prošetali crvenim tepihom, ona se kasnije pridružila njemu i ostatku filmske ekipe.

Ines je odnedavno slobodna, nakon što je objavila da se rastaje od zvijezde "Vampirskih dnevnika" Paula Wesleyja, a ona i Brad na koncert su stigli zajedno, točnije dovezao ih je njegov vozač u Tesli. Nakon toga upoznao ju je sa svojim slavnim prijateljima i svi su razgovarali u prostoru koji je zatvoren za javnost.

Paul i Ines vjenčali su se na skromnoj ceremoniji 2019. godine, a predstavnik para potvrdio je u rujnu da su se razdvojili i žive odvojeno već nekoliko mjeseci.

"Odluka o razlazu je obostrana i dogodila se prije pet mjeseci. Zahtijevaju privatnost u ovom trenutku", izjavio je tada za medije.

Ines je iz New Jerseyja i diplomirala je poslovnu administraciju na Sveučilištu u Ženevi 2013. godine. Prema njezinu LinkedInu, od 2020. voditeljica je veleprodaje u tvrtki Anita Ko Jewelry, koja ima slavne klijente, uključujući Kourtney Kardashian i Hailey Bieber.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 2 +26 Jelena Karleuša Celebrity Bujna pozadina Jelene Karleuše na Instagramu izgleda kao da je bez mane, no isplivao je video koji pokazuje kako stvari zapravo stoje!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 Ecija Belošević i Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus +21 Nives Celzijus - 5 Celebrity Celzijus u pripijenom kombinezonu istaknula sve atribute, a bez imalo ustručavanja pozirala je i bez trunke šminke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene