a 59 mu je godina!

Brad Pitt kao da stari unazad! Na najnovijim fotografijama izgleda gotovo isto kao i kad je snimao hit-film o Benjaminu Buttonu

Brad Pitt - 1 Brad Pitt - 1 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt - 4 Brad Pitt - 3 Brad Pitt - 2 Brad Pitt - 4 Brad Pitt - 3 Brad Pitt - 2 Brad Pitt - 1 Brad Pitt i Ines de Ramon Brad Pitt - 5 Brad Pitt - 4 +20 Brad Pitt - 1 Galerija

Brad Pitt s godinama izgleda sve bolje, a nove fotografije sa seta to i dokazuju. Holivudski glumac čak i na pragu 60. godine kupi brojne simpatije.

Holivudski glumac Brad Pitt slaba je točka ženama diljem svijeta, a za njim uzdišu brojne pripadnice ženskog spola još od njegove mladosti kad se počeo pojavljivati na ekranima.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 4 Koja li je njegova tajna? Brad Pitt usred glasina koje kolaju o njegovu licu pokazao nevjerojatne mišiće i nastavlja izazivati čuđenje svojom mladolikom pojavom!

Prošlo je 15 godina otkako je glumio lik Benjamina Buttona, čovjeka koji stari unazad, a ako je suditi po najnovijim fotografijama, Brad i u stvarnosti jako dobro prkosi godinama.

Naime, iako je na pragu 60. godine, Brad s vremenom izgleda sve bolje i bolje, a nove fotografije sa seta filma koji snima s Georgeom Clooneyjem to i dokazuju.

Paparazzi su Pitta uhvatili u svečanim hlačama i džemperu, dok je kožnu jaknu nosio u rukama, a već je klasično nabacio i svoj zavodljivi pogled i malo raširene usne na koje žene vječito padaju.

Iako su ga godine sustigle, Brad i dalje ima savršene crte lice kao mladić, a ni sijeda brada koja ga trenutačno krasi ništa ne umanjuje njegov seksepil.

Zgodni Brad glumom se počeo baviti s 22 godine, a igrao je u filmovima kao što su "Klub boraca", "Igra pobjednika", "Bilo jednom… u Hollywoodu" i filmskom serijalu "Oceanovih jedanaest".

Prošlog ljeta Brad je natuknuo kako će uloga u filmu ''Bullet Train'' biti njegova posljednja, ali čini se da je ljubav prema ovom umijeću bila jača te opet snima scene za novi film ''Wolves''.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vlado Kalember, Ana Rucner Vlado Kalember, Ana Rucner Vlado Kalember, Ana Rucner Ana Rucner i Vlado Kalember +2 Vlado Kalember Celebrity Vlado Kalember otkrio zanimljiv detalj o razvodu od Ane Rucner: ''Zbog toga me sutkinja pitala je li to neka showbizz fora''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Keith Urban - 1 Nicole Kidman i Keith Urban - 3 Nicole Kidman i Keith Urban - 4 Nicole Kidman i Keith Urban - 5 +23 Nicole Kidman i Keith Urban - 6 Celebrity Isklesano tijelo zgodnog glazbenika palo u drugi plan pored čudnog kupaćeg koji je nosila njegova slavna supruga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene