Privukao poglede!

Bradu Pittu ni suknja ne stoji loše: Iznenadit ćete se kad vidite u čemu je stigao na premijeru filma!

Brad Pitt - 1 Brad Pitt - 1 Afp 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt - 1 Brad Pitt - 2 Brad Pitt - 3 Brad Pitt - 3 Brad Pitt - 2 Brad Pitt - 2 Brad Pitt - 3 Brad Pitt - 4 Brad Pitt i Bradley Cooper - 1 Brad Pitt i Bradley Cooper - 2 +5 Brad Pitt i Bradley Cooper - 3 Galerija

Brad Pitt pojavio se u potpuno neočekivanom izdanju na premijeri svojeg novog filma ''Bullet Train'', a crvenim tepihom prošetao je u suknji!

Jedan od najpoželjnijih glumaca Hollywooda Brad Pitt iznenadio je sve prisutne na premijeri svojeg novog filma ''Bullet Train'' u Berlinu.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 4 Koja li je njegova tajna? Brad Pitt usred glasina koje kolaju o njegovu licu pokazao nevjerojatne mišiće i nastavlja izazivati čuđenje svojom mladolikom pojavom!

Glumac je na crveni tepih stigao u potpuno neočekivanom izdanju, a pred paparazzima i okupljenima prošetao je ni manje ni više nego u – suknji.

Brad je nosio asimetrično krojenu smeđu suknju, košulju pomalo roze boje i smeđu jaknu, a sve je upotpunio crnim čizmama i sunčanim naočalama.

Pitt je sve iznenadio ovom odjevnom kombinacijom, ali ima i onih koji kažu da njemu ni suknja ne može loše stajati. 

Glumac se već jednom osvrnuo na nošenje suknji kod muškaraca kad je trajala premijera njegova filma ''Troja'' 2004. godine.

Pitt u filmu također nosi odjeću nalik na suknje, a tad je rekao: ''Muškarci će nositi suknje sljedeće ljeto. To je moja prognoza. I Grci su nosili suknje u svoje vrijeme'', prokomentirao je.

Čini se da Brad nije previše fulao jer su muškarci zaista počeli nositi suknje, a mnogi poznati muškarci nemaju problem s time, poput Harryja Stylesa, Lil Nas X-a i ostalih.

Brad je u nedavnom intervjuu za GQ priznao da prolazi kroz zadnje poglavlje svoje karijere.

Upravo će "Bullet Train", u kojem igra glavnu ulogu - ubojicu Ladybuga, možda biti njegov posljednji veliki projekt u filmskoj karijeri.

U uzbudljivom filmu u kojem glumi pojavljuju se i Sandra Bullock, Aaron Taylor-Johnson, Logan Lerman, Michael Shannon, Zazie Beetz i Bad Bunny, a premijerno bi trebao biti prikazan 5. kolovoza.

Zgodni Brad glumom se počeo baviti s 22 godine, a igrao je u filmovima kao što su "Klub boraca", "Igra pobjednika", "Bilo jednom… u Hollywoodu" i filmskom serijalu "Oceanovih jedanaest".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 3 Meghan Markle - 4 +25 Meghan Markle - 5 Celebrity Meghan Markle uhvaćena u trenutku zbog kojeg su je mnogi opet počeli gledati drugačijim očima, pogledajte što je napravila!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 4 +27 Severina - 5 Celebrity Seve objavila video na kojem se vidi kako je odmjerava svjetski poznati glazbenik, a družila se i s holivudskim zvijezdama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene