vidljivo je...

Jedan detalj na krhkoj Angelini Jolie posebno je zabrinuo njezine fanove, paparazzo fotografije taj su dio njezina tijela baš istaknule

Angelina Jolie - 7 Angelina Jolie - 7 Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie - 6 Angelina Jolie - 1 Angelina Jolie - 2 Angelina Jolie - 3 Angelina Jolie - 4 Angelina Jolie - 5 Zahara Jolie-Pitt i Angelina Jolie - 13 Zahara Jolie-Pitt i Angelina Jolie - 2 Zahara Jolie-Pitt i Angelina Jolie - 3 Maddox Jolie Pitt, Angelina Jolie i Brad Pitt - 2 +12 Maddox Jolie Pitt i Angelina Jolie - 3 Galerija

Angelina Jolie sve više zabrinjava obožavatelje svojom nikad mršavijom pojavom, a to je sada ponovno pokazala i u izlasku sa svojim sinom Paxom.

Holivudska glumica Angelina Jolie sve više zabrinjava svoje obožavatelje diljem svijeta izuzetno mršavom figurom. Iako je Angelina već godinama ispod prosjeka kilaže za svoju visinu, u posljednje vrijeme glumica je sve mršavija i mršavija.

To je sada vidljivo i na fotografijama koje su paparazzi fotografirali dok je izlazila iz automobila sa svojim posvojenim sinom Paxom.

Jolie je nosila dugu haljinu s prorezom ispod koje su se vidjele njezine mršave noge, a ogrnula se i bež balonerom. Pax je iz automobila brzo izašao te pojurio prema ulazu u zgradu, a nekoliko puta osvrnuo se i na majku, koja je ostala iza njega.

Inače, Jolie je oduvijek držala do svoje mršave figure, a posljednjih je godina to sve izraženije zbog borbe koju vodi s bivšim suprugom Bradom Pittom oko skrbništva nad djecom. Osim toga, glumica je već nekoliko puta istaknula i da su je humanitarna putovanja u zemlje Afrike posebno dirnula te je zbog toga promijenila i svoju prehranu, a jedno vrijeme kružile su priče da Angelina preko dana živi na šačici orašastih plodova i sjemenkama.

''Dan bi započela žlicom kokosova ulja ili šakom sjemenki. Nekada bi preskočila ručak ili samo pojela šaku badema ili gumenih bombona. Više voli proteinske shakeove nego konkretan ručak. Za večeru je najčešće birala nemasni odrezak i čašu crnog vina'', rekao je izvor.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Peta Wilson kao Nikita - 2 Peta Wilson - 1 Peta Wilson - 2 Peta Wilson - 3 +8 Peta Wilson Nekad i sad Svi je pamte kao fatalnu plavušu Nikitu, a evo kako izgleda 22 godine nakon što je snimljena posljednja epizoda te hit-serije!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 4 +28 Severina - 7 Celebrity Raskošan Sevkin dekolte bilo je nemoguće ne primijetiti, a evo u kakvoj je haljini pokazala da joj godine stvarno ne mogu ništa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene