neumorna!

Raskošan Sevkin dekolte bilo je nemoguće ne primijetiti, a evo u kakvoj je haljini pokazala da joj godine stvarno ne mogu ništa!

Severina - 5 Severina - 5 Matija Habljak/Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 4 Severina - 7 Severina - 8 Severina - 12 Severina - 11 Severina - 10 Severina - 9 +22 Severina - 7 Galerija

Severina je u prozirnoj haljini samo od resica izložila svoj bujni dekolte, zgodnoj pjevačici nitko ne bi dao 51 godinu.

Naša pjevačica Severina održala je nastup u jednom zagrebačkom klubu, a za ovu se večer razgolitila te na pozornicu izašla u prozirnoj haljinici koja je na sebi imala samo roza resice.

U prvom planu bio je njezin bujni dekolte, koji je čvrsto stajao u bež grudnjaku koji se nazirao ispod haljine, a nekoliko proreza na trbuhu otkrilo je i njezin tanji struk i vitku figuru. Gledajući ove fotografije, Severini nitko ne bi dao 51 godinu, koliko ima, a mnogi će se složiti da pjevačica s vremenom izgleda sve bolje i bolje.

Inače, u posljednje vrijeme Severina je vrlo zauzeta zbog mnogo koncerata diljem Hrvatske, ali i naše regije, a prije nekoliko dana izašle su i dvije njezine nove pjesme ''Sorry'' i ''Metak'', koju je snimila s mladim srpskim reperom Nuccijem.

Uskoro će izaći i novi album, naziva kao i prva pjesma ''Sorry''.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Đokić Jadranka Đokić - 3 Jadranka Đokić - 2 Jadranka Đokić - 1 +26 Jadranka Đokić - 4 Nekad i sad Svi je znamo kao sestru Helgu iz hit-serije 2000-ih, a evo kako simpatična glumica izgleda danas!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 1 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 2 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 3 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 4 +21 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 5 Celebrity Hvalio se da je obdaren pa je upecao seksi 19-godišnjakinju s koje sada ne može skinuti ruke ni u javnosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene