"Nema ti ravne"

Severina u poderanoj haljini jedva prekrila raskošnu pozadinu, evo kamo se takva uputila!

Severina - 6 Severina - 6 Severina/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 1 Severina - 5 Severina - 2 Severina - 4 Severina - 4 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 4 +20 Severina - 5 Galerija

Severina je na društvenim mrežama objavila video sa snimanja spota za pjesmu "Sorry", a koji je oduševio njezine obožavatelje.

Severina sitno broji do izlaska njezina novog i dugoiščekivanog albuma "Sorry", a vrijeme krati objavljivanjem videa i fotografija koji su nastali na snimanju novog spota za pjesmu "Metak".

Tako je među posljednjima na svom profilu na Instagramu objavila video svog dolaska na set gdje se srdačno pozdravila sa suradnicama, a ono što je svima zapelo za oko je haljina koju je nosila. 51-godišnja Severina na sebi ima poderanu i poluprozirnu haljinu s otvorenim leđima, a u kojima su njezini bujni atributi itekako došli do izražaja.

"Dobar dan, kako ste? "Sorry 27.06.2023. Album "Sorry", napisala je uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Severina je jedna žena na koju bi se mnogi trebali ugledati: empatična, kulturna, ljubazna, osjećajna, prizemna, životna, energična… Svaka čast, Seve", "Nema ti ravne", "Predivno", "Jedna je Severina", "Izgleda dobro u šestom desetljeću života", "Haljina top", "Kraljica", "Severina je žena za sva vremena", samo su neki od komentara koji su se nanizali uz objavu.

Severina objavljuje svoj novi album ''Sorry'', koji će premijerno predstaviti pet novih spotova na YouTubeu, kao i na svim drugim digitalnim platformama. Uz mnogobrojne dosadašnje kompilacije te tri DVD-a s turneja ''Virujen u te'', ''Tridesete uživo'' i ''Dobrodošao u klub'', bit će ovo i trinaesti Severinin studijski album.

Prve dvije pjesme, naziva ''Sorry'' i ''Metak'', koju izvodi s mladim trep reperom Nuccijem, bit će objavljene u utorak, 27. lipnja. Tjedan dana kasnije na redu su izlasci pjesama ''Nebo'' feat. Sandi i KIMMV te ''Pravda za ljubav'', a potom i ''Sto stepeni'' feat. KIMMV i Filip Miletić.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Ugrina - 3 Kristijan Ugrina - 2 Kristijan Ugrina - 1 Kristijan Ugrina +13 Kristijan Ugrina Nekad i sad Bio je omiljeno domaće lice s malih ekrana, a zbog pomalo zapuštenog imidža danas ga nije lako prepoznati

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić +25 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari se pohvalila nikad bujnijim dekolteom, njezini obožavatelji su van sebe: "Ovo je najbolje dosad!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene