Godine joj ne mogu ništa!

Svi je znamo kao sestru Helgu iz hit-serije 2000-ih, a evo kako simpatična glumica izgleda danas!

Jadranka Đokić u ''Našoj maloj klinici'' - 1 Jadranka Đokić u ''Našoj maloj klinici'' - 1 Davor Puklavec/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Đokić Jadranka Đokić - 3 Jadranka Đokić - 2 Jadranka Đokić - 1 Jadranka Đokić - 4 Jadranka Đokić u ''Našoj maloj klinici'' - 2 Jadranka Đokić u ''Našoj maloj klinici'' - 3 Jadranka Đokić u ''Našoj maloj klinici'' - 4 Jadranka Đokić u ''Našoj maloj klinici'' - 5 Jadranka Đokić u ''Našoj maloj klinici'' - 6 +20 Jadranka Đokić Galerija

Glumica Jadranka Đokić svima je ostala zapamćena po ulozi sestre Helge u ''Našoj maloj klinici'', a evo kako izgleda danas nakon 16 godina.

Glumica Jadranka Đokić poznato je lice hrvatskog glumišta, a najveći uspjeh dosad ostvarila je glumeći sestru Helgu u seriji ''Naša mala klinika''.

Kao vitku i visoku plavušu koja se brinula o pacijentu Zadri svi smo je zapamtili, a od te hit-serije prošlo je 16 godina.

Međutim, Jadranka je i danas vrlo prepoznatljiva, ali njeguje malo drugačiji izgled, pa tako više nije plavuša nego brineta.

Đokić je nedavno fotografirana na dodjeli godišnjih nagrada Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, a njezine najnovije fotografije možete vidjeti u našoj galeriji.
Mnogi je pamte i iz njezina debitantskog filma "Fine mrtve djevojke" iz 2002. godine, a još neke od upečatljivih uloga ostvarila je i u filmovima "Matastaze", "Svećenikova djeca" i "Iza stakla".

Posljednjih godina najaktivnija je na kazališnim daskama, a prošle godine osvojila je prestižnu nagradu Orlando za najbolje dramsko ostvarenje na 73. Dubrovačkim ljetnim igrama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Leon Dajaku i Leonie June - 3 Leon Dajaku s mamom Blertom Leon Dajaku i Leonie June Leon Dajaku i Leonie June - 1 +25 Leon Dajaku i Leonie June - 2 Celebrity Instagram djevojke novog igrača Hajduka vrvi golišavim fotografijama, pogledajte zašto je ova ljepotica postala prava atrakcija!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 1 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 2 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 3 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 4 +21 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 5 Celebrity Hvalio se da je obdaren pa je upecao seksi 19-godišnjakinju s koje sada ne može skinuti ruke ni u javnosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene