dugo je nismo vidjeli

Prošlo je 16 godina otkako je glumila sestru Helgu u "Našoj maloj klinici", a evo kako izgleda danas

Jadranka Đokić Jadranka Đokić Davor Puklavec/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mare Milin, Jadranka Đokić Jadranka Đokić Jadranka Đokić Ekipa iz serije Naša mala klinika Ekipa iz serije Naša mala klinika Jadranka Đokić - 3 Jadranka Đokić - 4 Jadranka Đokić - 5 Jadranka Đokić - 6 Jadranka Đokić - 7 +19 Jadranka Đokić - 8 Galerija

Pogledajte kako danas izgleda glumica Jadranka Đokić, koja se proslavila ulogom medicinske sestre Helge u seriji "Naša mala klinika".

Naša kazališna, televizijska i filmska glumica Jadranka Đokić (42) ne pojavljuje se često u javnosti, no ovaj tjedan došla je na jedan događaj u Zagrebu.

Pogledaj i ovo HNK - 4 impresivne glumačke snage Ovako moćan ženski ansambl rijetko se viđa: Naše glumice otkrivaju jesu li ih ikad razočarale žene i s kojim se predrasudama i danas bore!

Na događaju je pozirala s fotografkinjom Marom Milin, a odjevena u crno od glave do pete i s tamnosmeđom kosom, Jadranka je daleko od prpošne i plavokose medicinske sestre Helge, kakvu je mnogi pamte iz serije "Naša mala klinika".

Od popularne humoristične serije u kojoj se predstavila široj publici prošlo je više od 16 godina i Jadranka je otad izmijenila razne frizure i boje kose, no sve drugo kao da je ostalo isto i čini se da je vrijeme na njezinoj strani.

Mnogi je pamte i iz njezina debitantskog filma "Fine mrtve djevojke" iz 2002. godine, a još neke od upečatljivih uloga ostvarila je i u filmovima "Matastaze", "Svećenikova djeca" i "Iza stakla".

Posljednjih godina najaktivnija je na kazališnim daskama, a prošle godine osvojila je prestižnu nagradu Orlando za najbolje dramsko ostvarenje na 73. Dubrovačkim ljetnim igrama, a kako je izgledala kada se tek pojavila na sceni i kako se mijenjala tijekom godina, pogledajte u našoj galeriji.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Matija i Lu Dedić Matija i Lu Dedić Marina Scotti Marina Scotti +12 Matija Dedić i Marina Scotti Celebrity Unuka Arsena Dedića izrasla je u pravu ljepoticu, a u rijetkom izlasku pažnju je krala i supruga Matije Dedića, evo kako izgledaju te dvije dame!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci - 6 +25 Marko Ciboci Celebrity Ciboci nakon tragičnog gubitka partnerice uputio tužan apel: "Molim vas da se odazovete i da je dostojanstveno otpratimo na vječni počinak"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene