zatražio pomoć

Ciboci nakon tragičnog gubitka partnerice uputio tužan apel: "Molim vas da se odazovete i da je dostojanstveno otpratimo na vječni počinak"

Marko Ciboci Marko Ciboci Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci - 6 Marko Ciboci Marko Ciboci Marko Ciboci - 1 Marko Ciboci - 1 Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci - 1 +19 Marko Ciboci Galerija

Marko Ciboci pozvao je svoje pratitelje na društvenim mrežama da doniraju sredstva za premještaj tijela njegove bivše partnerice Poline Golubeve iz Hrvatske u Rusiju.

Plesač i član žirija našeg popularnog showa "Ples sa zvijezdama" Marko Ciboci proteklog vikenda izgubio je blisku osobu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Marko Ciboci božićni spektakl! Najstroži član žirija showa ''Ples sa zvijezdama'' okupio je 1600 plesača na jednom mjestu: ''Svake godine festival raste za nekih 30%!''

Njegova bivša plesna partnerica Polina Golubeva poginula je u prometnoj nesreći na Pelješcu, a Ciboci je sada na svojem profilu na Facebooku uputio tužan apel.

"Dragi prijatelji, sve nas je jako potresla vijest o tragičnoj pogibelji naše prijateljice, poznanice i prije svega prekrasne jedne duše, Poline Golubeve. Polina će biti sahranjena u rodnoj Rusiji, zato njezino tijelo moramo dopremiti onamo. Tim povodom pokrećemo proces donacija, kako bismo skupili sredstva za prebačaj njezina tijela u Rusiju. Molim vas da se odazovete i uplatite koliko možete i da našu Polinu otpratimo dostojanstveno na vječni počinak", napisao je Marko na svojem profilu na Facebooku, gdje je ostavio i podatke za uplatu.

Polina je inače rođena u Rusiji, no prilikom jednog ljetovanja u Hrvatskoj - zaljubila se u nju i ostala živjeti ovdje.

"Bilo je to 2001. godine, sjećam se da Hrvatska baš i nije bila tako in i bila je jeftinija za ljetovanje od drugih mediteranskih zemalja. Mi smo bili de facto još studenti, bez puno love, ali znatiželjni, pa smo, umjesto u Italiju ili Grčku, došli u Hrvatsku. I oduševili se! Počeli smo odmah kovati planove za ostanak, radili smo na tome; moj tadašnji partner bio je profesor francuskog jezika, pa je uspio pronaći posao u američkoj školi, a meni je karijera pravnice ubrzo propala jer je bilo jasno da bez dobrog poznavanja hrvatskog neću naći posao u struci", rekla je Polina jednom prilikom za Slobodnu Dalmaciju.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 6 Danijela Martinović i Josip Plavić - 1 +25 Danijela Martinović i Josip Plavić - 2 Celebrity Danijela Martinović o željama i planovima s novim dečkom: "Život je tako čudesan, bit će mi drago ako se to dogodi"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Matija i Lu Dedić Matija i Lu Dedić Marina Scotti Marina Scotti +12 Matija Dedić i Marina Scotti Celebrity Unuka Arsena Dedića izrasla je u pravu ljepoticu, a u rijetkom izlasku pažnju je krala i supruga Matije Dedića, evo kako izgledaju te dvije dame!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene